Romantické adventní a zimní svatby ve Mcelích Romantické adventní a zimní svatby ve Mcelích

Romantické adventní a zimní svatby ve Mcelích

18. 10.2022

„Jen stěží hledáme slova, jak dojemná a kouzelná chvíle to pro nás byla… Emoce které jsme mohli zažít jsou nám vryty hluboko pod kůži. Nikdy na naši svatbu nezapomeneme a Chateau Mcely už navždy patří do našeho srdce i duše.“ Napsali naši hosté.

Mcely jsou romantické 365 dní v roce, přesto čas adventu je na Chateau Mcely zcela výjimečný. Působivá atmosféra adventní svatby s vánoční výzdobou, nasvícený zámek a park s nekonečnými metry světelných řetězů, domácí vaječný koňak, cukroví, bílé závoje a kožíšky, dobový uzavřený kočár s koňmi, to vše bezpodmínečně konkuruje slunnému létu. Před svatbou si snoubenci mohou dopřát 2,5 hodiny dlouhý rituál Mcelský elixír lásky u hořícího krbu v lázních MCELY BOUQUET SPA, který je dokonale naladí na svatební veselí a přinese krásu těla i duše. Pak se již mohou oddávat svatebnímu dni, svatebním tradičním i netradičním pochoutkám s veškerým servisem a laskavou péčí. Vše může doplnit oblíbený adventní večerní vánoční trh před nasvíceným zámkem s prskavkami, koledami, cukrovím, švestkami ve slanině a svařákem pro zahřátí. A pokud se svatba nestačí ještě letos, zimní idyla bílého zámku, ojíněného parku a polabských mlh na počátku roku dokonale padne k bílým nevěstiným šatům a třeba i k bílým palčákům.

Eko trendové tipy pro eko Chateau Mcely

Místo ohňostroje, který narušuje přírodu, mohou snoubenci vyzkoušet efektní dronovou show na obloze či videomaping na mcelském jezírku. Rovněž lze nově uchovat svatební květinu v podobě lisovaného obrazu či po desetiletí květy v pryskyřici.

https://www.chateaumcely.cz

Fotogalerie


Podobné články


Developed by MadFox design