Revoluční testování ze slin Revoluční testování ze slin

Revoluční testování ze slin

28. 03.2021

Česká společnost Anygence pomáhá řešit současnou krizovou situaci s testováním zaměstnanců i jednotlivců a představuje novou aplikaci na firemní testování a revoluční rt-PCR testy ze slin.

Pandemie covid-19 v České republice se dotýká již každého, lidé jsou unavení, firmy musí narychlo řešit náročnou logistiku a administrativu testování zaměstnanců, a stresová zátěž narůstá. Ať řešíte problémy spojené s povinným testováním zaměstnanců nebo bezpečnost své rodiny, máme pro vás dobrou zprávu. Česká bioanalytická firma Anygence, která provozuje velkokapacitní testovací centra v Praze, Brně a Ostravě, přichází s řešením, které ulehčuje firmám i jednotlivcům fungování v nynější krizi. 

Firemní testování za vás vyřeší nová aplikace, kterou společnost Anygence vyvinula, a testování na covid-19 už nemusí být tak nepříjemné. Dlouho očekávané revoluční rt-PCR testy ze slin jsou totiž konečně realitou, takže pokud patříte k těm, kteří už nechtějí absolvovat další stěr z nosohltanu (anebo máte děti, které ho opravdu špatně snášejí), následující informace vás určitě potěší.

Problémy, které s sebou nese povinnost opakovaně testovat zaměstnance a s tím spojená přeplněná odběrová místa, nejistá kvalita nakoupených antigenních testů, složité vykazování výsledků a evidence pro zdravotní pojišťovny, to vše usnadňuje komplexní řešení od společnosti Anygence pro malé i větší podniky. V rámci balíčku „anycare“ dostanou firmy praktické samoodběrové sady testů včetně nové registrační aplikace, která se postará o kompletní vedení evidence výsledků a reporting pro žádost o příspěvek na testování od zdravotní pojišťovny.

http://anygence.com

Podobné články


  • La Veranda představuje nové chutě
La Veranda představuje nové chutě
    Česko Restaurace Praha

    La Veranda představuje nové chutě

    La Veranda je jiná než ostatní fine diningové restaurace v Praze. Zde se již přes dvacet let podávají excelentní pokrmy, které jsou vždy dotažené do konce po chuťové i vizuální stránce. Tým restaurace La Veranda s majitelem Yurijem Kolesnikem dbá na celkový zážitek. Tedy interiér připomíná verandu francouzského stylu, kde se každý příchozí cítí jako doma. Pak ovšem nastupuje servis, který doma nepotkáte. Fantastický profesionální přístup je doslova dechberoucí. Směs všech těchto faktů a vjemů dělá z každé návštěvy restaurantu La Veranda dokonalý zážitek.

    22. 04.2024

  • Každé restauraci dát kus své energie Každé restauraci dát kus své energie
    Česko Restaurace Praha Lidé

    Každé restauraci dát kus své energie

    Vlastnit v Praze vyhlášenou restauraci je v konkurenci gastroscény v městě nad Vltavou velký kumšt. Když máte ale takové restaurace rovnou tři, pak už se nabízí otázka, jak je to možné. My to víme. Za tímto úspěchem stojí neobyčejně nápaditý a pracovitý muž, pan Yuri Kolesnik, který nám přiblížil vznik všech svých netradičních podniků.

    15. 04.2024

Developed by MadFox design