Real- Treuhand & Travel Fever Golf Cup by Golf Channel
Golf Resort Konopiště - D`Este
Projekt Green Village - 2. etapa Real- Treuhand & Travel Fever Golf Cup by Golf Channel
Golf Resort Konopiště - D`Este
Projekt Green Village - 2. etapa

Real- Treuhand & Travel Fever Golf Cup by Golf Channel
Golf Resort Konopiště - D`Este
Projekt Green Village - 2. etapa

22. 09.2022

Podobné články


  • Spánek na prvním místě Spánek na prvním místě
    Bydlení Design Luxus Praha

    Spánek na prvním místě

    Plnohodnotný spánek je dar, který si můžeme nadělit i my sami. Stačí pro něj vytvořit vhodné podmínky. Jednou z těch nejzásadnějších je vhodné lůžko. V showroomu Naty Naty společnosti Rosendahl s.r.o. lze vybírat z rozmanité škály nejen luxusních postelí nejlepších světových značek, ale také z veškerého kvalitního příslušenství vhodného do Vaší ložnice.

    16. 03.2024

  • Crescon postaví v Peci pod Sněžkou na sjezdovce nový projekt horských apartmánů Zahrádky 1000 Crescon postaví v Peci pod Sněžkou na sjezdovce nový projekt horských apartmánů Zahrádky 1000
    Styl Design Česko Sport

    Crescon postaví v Peci pod Sněžkou na sjezdovce nový projekt horských apartmánů Zahrádky 1000

    Společnost Crescon chystá 33 plně vybavených exkluzivních apartmánů v nejvyšších standardech, které vyrostou v rámci nového projektu Zahrádky 1000. Ten vznikne rekonstrukcí staré chátrající horské chaty, a to přímo na sjezdovce Zahrádky v Peci pod Sněžkou. Projekt má již vydané stavební povolení, bourací práce původního objektu chce developer zahájit v první polovině tohoto roku. V rámci předprodejů je už zhruba 20 % jednotek prodáno či rezervováno. První apartmány plánuje společnost předávat v 1. čtvrtletí roku 2027.

    26. 02.2024

Developed by MadFox design