Půvab luxusních klenotů a hodinek Půvab luxusních klenotů a hodinek

Půvab luxusních klenotů a hodinek

27. 09.2023

Příběh jedinečného hodinářství a klenotnictví se začal psát v Rychnově nad Kněžnou. Věhlas rodinné firmy, kterou vedou Hubert Schediwy a jeho syn Petr Schediwy, se však brzy rozšířil daleko za hranice Východočeského kraje i České republiky.

Čas na přepych

Ne nadarmo se vžilo pořekadlo „přesné jako švýcarské hodinky“. Pověst nejkvalitnějších strojků pro časomíru potvrzují i hodinářské značky Armin Strom nebo Vulcain, které se objevily mimo jiné také na zápěstích amerických prezidentů včetně Baracka Obamy. Kromě těchto prestižních značek najdete na pultech hodinářství Schediwy&Syn i další „poklady“, například hodinky od firem Lehmann nebo MAT. 

Šperky s puncem noblesy

Vedle široké škály kvalitních hodinek prémiových značek nabízí Schediwy&Syn také originální šperky, které potěší zejména dámy. Punc luxusu přinášejí nadčasové zlaté skvosty Évernel s přírodními kameny, můžete si ale nechat vytvořit také klenoty na zakázku. Ve zlatnickém ateliéru pro vás zhotoví šperk podle vlastního návrhu, který vyjádří osobitost a vkus budoucí majitelky. Ve vlastní dílně zajišťuje firma také hodinářský a zlatnický servis.

S láskou k zákazníkům

Obdivovat jedinečné kousky pro nejnáročnější klientelu od Schediwy&Syn můžete nejen v obchodě v Rychnově nad Kněžnou, ale také na mnohých výstavách, veletrzích a akcích, kterých se firma účastní, anebo na hodinářských manufakturách, kam také zve své zákazníky.

http://www.schediwy.cz

Developed by MadFox design