Principe di Savoia: Vychutnejte si pravý milánský šarm Principe di Savoia: Vychutnejte si pravý milánský šarm

Principe di Savoia: Vychutnejte si pravý milánský šarm

27. 09.2022

Hotel Principe di Savoia je místem, kde se setkává mezinárodní business elita s panovníky i význačnými umělci. Mezi milánskými hotely vyniká osobitým sofistikovaným stylem s důrazem na maximální pohodlí a nejmodernější služby. Hotel nyní rozšířil nabídku ubytování pro tu nejnáročnější klientelu i inovoval své služby.

Tam, kde bydlela královna

Již téměř sto let symbolizuje Hotel Principe di Savoia naprosto ideální bydlení nejen pro obchodní klientelu na nejvyšší úrovni. Ve světově proslulém Prezidentském apartmá bydleli anglická královna Alžběta II., George Clooney, Elizabeth Taylor, Woody Allen, Madonna nebo Charlie Chaplin. Veškeré pokoje a apartmány hotelu jsou zařízené v osobitém stylu, který dotváří umělecké předměty a ušlechtilé materiály, které doplňují nejmodernější technologie. Nyní k nim přibyly tři nové pokoje Deluxe ve třetím patře. Vychutnejte si opulentní kouzlo Milána 19. století, vypijte kávu na soukromé terase s nádherným výhledem na náměstí Piazza della Repubblica, srdce tohoto města. V prvním patře pak na hosty čeká nové apartmá Principe Terrace Suite, klenot italského stylu, elegance a vytříbeného luxusu, za nímž stojí přední designér Francesa Basu. Když vstoupíte na velkou soukromou terasu, připomenete si, že jste tady, v srdci Milána. V naprostém soukromí si dejte sklenku vína nebo sektu a užijte si okamžik, kdy slunce zapadá a město ožívá.

Vyhřívaný střešní bazén i slavná restaurace

Jedinečné výhledy na město nabízí i Club 10 Fitness & Beauty Center, střešní fitness a kosmetické centrum hotelu s vyhřívaným bazénem. Na hosty čeká i slavná restaurace Acanto s kuchyní šéfkuchaře Alessandra Buffolina, přezdívaného formule 1 mezi kuchaři. V létě si nenechte ujít vyhlášený letní odpolední čaj v restauraci Il Salotto, která je srdcem hotelu. Dejte si jahodovou tartaletku nebo si vyberte z bohaté nabídky sandwichů, které se skvěle doplňují s čajem „La Via del tea“ či sklenkou sektu Veuve Clicquot Ponsardin Brut. A nechte život na chvíli jen tak plynout. Hotel pro hosty také rozšířil venkovní eventový prostor Veranda, kde si můžete vychutnat večeři i osvěžující koktejl.

https://www.dorchestercollection.com/en/milan/hotel-principe-di-savoia/

Podobné články


Developed by MadFox design