Předkrmová La Veranda
Předkrmová La Veranda

Předkrmová La Veranda

21. 05.2024

Restaurant La Veranda mění menu dle dostupnosti jednotlivých sezónních surovin. Vždy nějaký pokrm z menu nadobro zmizí a nový se objeví. Tentokrát se udály změny především v předkrmech.

Nově lze v La Verandě okusit Raviolu s krevetami, ricottou s bylinkami, žloutkem a krevetovou omáčkou. Spojení jemné a přesto intenzivní. Dalším z předkrmů je Pâté z kachních jater a Foie gras, meruňkové chutney, kumquat a domácí ořechovo-ovocný chléb. Tento pokrm má zvláštní styl stylingu. Doslova na talíři kvete. Velmi netradičním novým předkrmem je Tatarák z makrely s nakládanou kedlubnou, kaviárem ze pstruha a krémem z uzené makrely.

Hlavní chody mají také jednoho nováčka a tím je Dušená hovězí kližka s máslovou bramborovou kaší, mrkví a hovězími škvarky. Dezerty obohatil Cheesecake s pošírovanou rebarborou, černým bezem a zmrzlinou z růží.

Restaurant La Veranda nikdy nezklame a vždy překvapí. Jeden z nejelegantnějších podniků v Praze, a to již od roku 2002. Pokud sem zavítáte poprvé, dobrou volbou je tasting menu, poskládané z 5-ti chodů. Průřez chutěmi, které la Veranda nabízí a pozor předkrmy to teprve začíná.

https://laveranda.cz

Fotogalerie


Podobné články


  • Argentinské vinařství Chandon Argentinské vinařství Chandon
    Styl Design Svět

    Argentinské vinařství Chandon

    Vinařství Chandon z Mendozy v Argentině, založené v roce 1959, se vyznačuje vinicemi v podhůří andských velehor sahající od 1 000 do 1 200 metrů nad mořem – skvělé výšky pro dosažení optimální zralosti, svěžesti a chuťového profilu. Tyto specifické podmínky dávají život šumivým vínům, které zpříjemní i vaše teplé letní dny.

    22. 07.2024

  • Přepychově energické Tyrolsko Přepychově energické Tyrolsko
    Styl Luxus Sport Hotel Restaurace Léto

    Přepychově energické Tyrolsko

    Luxus v alpském duchu i vysoce profesionální a zároveň přívětivý přístup majitelky Elisabeth Gürtler a celého týmu Alpin Resort Sacher Seefeld. Takto lze ve zkratce definovat služby té nejvyšší úrovně, za kterými do tohoto rakouského resortu jezdí jen ti nejnáročnější hosté milující adrenalin i sport. Užijete si zde ale také další aktivity na čerstvém alpském vzduchu, relax v místním wellness a spánek si dopřejete v moderních a útulných pokojích.

    03. 07.2024

Developed by MadFox design