Prázdninový ráj plný barev Prázdninový ráj plný barev

Prázdninový ráj plný barev

18. 08.2023

Exotické rostliny, mohutné stromoví a voňavé květiny – tak se dá popsat zahrada připomínající džungli. Je to bezpochyby impozantní park, který hosty při příjezdu do resortu Du Lac et Du Parc Grand Resort zaujme jako první. Na jeho konci na vás čeká pláž třpytivě modrého jezera Lago di Garda.

Riva del Garda

Největší turistické centrum na severu jezera Riva del Garda dělá na první pohled spíš noblesní dojem, ale každý sportovec ví, že jsou tu geniální podmínky pro windsurfing, horská kola a lezení po skalách. Když vyrazíte na procházku po pláži kolem jezera, profrčí kolem vás každou chvíli konvoj silničních cyklistů, a fouká-li alespoň trochu vítr, je na vodní hladině stále obrovské množství plachetnic a surfů.

Du Larc et Du Parc Grand Resort

Přímo u jezera se uprostřed krásného parku nachází prvotřídní čtyřhvězdičkový Superior Du Lac et Du Parc Grand Resort. Díky rozlehlému parku (70 000 m2), ve kterém jsou jeho jednotlivé objekty rozesety, tu vládne neuvěřitelný klid a pohoda.

Vzhledem k rozmanitým ubytovacím konceptům resort oslovuje stejně rekreanty požitkáře jako náruživé sportovce a rodiny s dětmi. Bydlet zde můžete nejen přímo v hotelu Du Lac, ve suitách v exkluzivní secesní budově La Villa, ale i v jednom z 34 bungalovů, umístěných v hotelovém parku, které jsou oblíbeny především u rodin s dětmi.

Relax na břehu jezera

Součástí areálu je rovněž jachtařské centrum Sailing Du Lac, kde si můžete zaplachtit nebo surfovat pod odborným dohledem nebo bez. Pravidelně tu organizují kurzy plachtění a surfování pro dospělé i pro děti. Hned vedle je půjčovna kol všeho druhu.

Pokud vám nestačí četné možnosti sportovního vyžití u jezera nebo v přírodě, můžete si zacvičit v nově zařízeném Technogym fitness-studiu nebo zaplavat ve dvou velkých venkovních bazénech. Ke kvalitní relaxaci zve wellness centrum Armonia Spa, které se nachází přímo uprostřed parku. Prosklený krytý bazén Cristallo je s ním propojen a máte pocit, že plavete uprostřed svěžího parku. Sauny a vířivka nechybí.

Gastronomie

Kulinářská nabídka resortu je pestrá: středomořskou kuchyni podává šéfkuchař Marco Brink v restauraci Aria Live Cooking, neapolskou pizzu a speciality z grilu si labužníci vychutnají ve venkovní à la carte restauraci Capannina a na skleničku nebo občerstvení kdykoli láká Molo44 Lounge Bar & Bistro.

https://dulacetduparc.com

Podobné články


Developed by MadFox design