Oslavte Vánoce a konec roku
 s Moët & Chandon se speciální dárkovou edicí 
The Spark of Light Oslavte Vánoce a konec roku
 s Moët & Chandon se speciální dárkovou edicí 
The Spark of Light

Oslavte Vánoce a konec roku
s Moët & Chandon se speciální dárkovou edicí
The Spark of Light

25. 10.2022

Šampaňský dům Moët & Chandon o letošních Vánocích oslaví období radostných setkávání sérií dárkových boxů, které otevírají novou vzrušující kapitolu ve staleté historii obdarovávání a savoir-fête. Jsou to dárky, které ozdobí sváteční stůl, potěší členy rodiny i přátele, stanou se pokladem pro vášnivé sběratele, novou cestou za dobrodružstvím a objevováním pro ty, kteří Moët & Chandon ochutnají poprvé, nebo detailem, který rozzáří ty, kdo ho už dobře znají. Limitovaná nabídka dárkových krabic a kazet s motivem slavnostního ohňostroje dodá letošním svátkům tu pravou francouzskou jiskru.

 

U příležitosti oslav konce roku Moët & Chandon s potěšením představuje speciální dárkovou edici pro vánoční sezónu 2022, která umožní milovníkům a sběratelům šampaňského odnést si domů památku na legendární savoir-fête šampaňského domu. Dárkové balení The Spark of Light v klasické velikosti 75 cl zaujme svým zlatým designem s radostným motivem ohňostroje na bílém pozadí, který symbolizuje ukázky záře, která provázela ty nejvýjimečnější oslavy v celé historii Moët & Chandon. Moët & Chandon sváteční edicí oslavuje životní pouta, pospolitost a radostné oslavy, které jsou spojovány s velkolepostí a velkorysostí umění oslav šampaňského domu, známé jako „savoir-fête“. S Moët & Chandon se všechny společné chvíle s rodinou a přáteli vychutnávají naplno, ať už kdekoli. Protože to nejlepší místo, kde být, je spolu. Dárkové balení Moët & Chandon, nepřehlédnutelný klenot svátečního stolu i dokonalý dárek pro období oslav konce roku, zaručeně prozáří oslavy a potěší blízké. Limitovaná edice Moët & Chandon Holiday Season 2022 je dárkem, který promění každé setkání ve slavnostní okamžik. Láhev The Spark of Light bude k dispozici v omezeném počtu a exkluzivně během letošní sváteční sezóny.

Moët & Chandon – ikona oslav od roku 1743 Dlouhá historie velkolepých a slavnostních událostí udělala z Moët & Chandon světovou ikonu oslav již od roku 1743. Jedinečný styl šampaňského před staletími těšil na evropském královském dvoře a uchvátil Madame de Pompadour – důvěrnici krále Ludvíka XV. a bez nadsázky jednu z prvních světových influencerek. Na počátku 19. století se šampaňské Moët & Chandon servírovalo v Bílém domě a mělo tu čest být součástí korunovace Edwarda VII. a Alžběty II. Již od samého počátku šampaňský dům vyzýval svět k jiskřivé atmosféře a sdílení nezapomenutelných okamžiků. Když v roce 1977 otevřel své brány legendární noční klub Studio 54, Moët & Chandon se stal přípitkem New Yorku: čestným hostem na exkluzivním seznamu celebrit, které definovaly nablýskaný životní styl města té doby. V roce 1993 jeho šumění rozjasnilo cestu kolem světa ikonického horkovzdušného balónu, který dorazil zpět na zámek Versailles, v době 250. výročí šampaňského domu Moët & Chandon. Stejná atmosféra zažehla zvláštní záři v roce 2006 na osvětlené Soše svobody v New Yorku. V roce 2019 bylo 150. výročí Moët Impérial další jasným slavnostním milníkem v historii šampaňského domu. Tuto sváteční sezónu Moët & Chandon rozšíří své legendární savoir-fête, aby oslavil pospolitost. Moët & Chandon i nadále přináší jas a třpyt do radostných oslav všude po světě.

Fotogalerie


Podobné články


Developed by MadFox design