Ondrej Spodniak 
Předseda představenstva společnosti   Premiot Group, a.s. Ondrej Spodniak 
Předseda představenstva společnosti   Premiot Group, a.s.

Ondrej Spodniak
Předseda představenstva společnosti Premiot Group, a.s.

08. 08.2021

Investiční společnost Premiot Group založil spolu se svou ženou v roce 1999. I když se společnost za léta rozrostla, stále si zachovává atmosféru rodinného podniku. Možná i díky tomu, že se Ondřej Spodniak dokáže obklopit inovativními a inspirujícími kolegy, kteří dýchají za firmu. Z nich má v práci největší radost, v soukromí jej pak těší hlavně rodina a jeho hudební koníčky – hra na kytaru a bicí. Ostatně jeho nejoblíbenějším hudebním žánrem je rock. Oproti nejisté slávě hudebních hvězd však spatřuje úspěch v myšlenkách a dílech, která tu zůstanou dlouho po nás. Nejdále pracovně vycestoval do Hongkongu.

Jaký je váš nejsilnější zážitek z cest?

Golden triangl Barma-Thajsko-Laos, rok 2008, když mně a mé ženě vzali pasy v Barmě a zrušili nám víza do Thajska. V Barmě jsme poznali, že štěstí je stav mysli. Přestože tam probíhala válka s narkomafií, lidé byli vděční a šťastní, usmívali se na vás.

Bez čeho se na svých služebních/soukromých cestách neobejdete?

Cestuji poměrně na lehko. Na co ale nikdy nezapomenu, jsou boty na běhání.

Co ve vaší společnosti považujete za největší přednost?

V Premiotu stavíme na lidech, na důvěře a dlouhodobosti. Vítězíme ctí ne lstí.

Vaše společnost je podle vás úspěšná, protože

O Premiotu můžeme říci, že je to úspěšná firma, protože roste náš podíl na trhu, zvyšují se příjmy a profesionalizujeme se. Co není v pohybu, neroste a neposiluje, podle mě postupně umírá. Proto je potřeba každý den udělat konkrétní krok k naplnění zmíněných cílů. Toho, že se počítá jen a pouze výsledek, jsme si v Premiotu plně vědomi.

https://www.premiot.cz

Podobné články


  • Stylové oživení Podskalí – VYŠEHRADSKÁ 33 Stylové oživení Podskalí – VYŠEHRADSKÁ 33
    Bydlení Česko Praha

    Stylové oživení Podskalí – VYŠEHRADSKÁ 33

    Nový developerský projekt Vyšehradská 33 v samotném srdci Prahy nabídne budoucím majitelům plný komfort moderního bydlení. Zrenovovaný klasicistní dům s citlivě dokomponovanou novostavbou ve vnitrobloku poskytne unikátní výhody bydlení v centru velkoměsta s bonusy novostavby, včetně parkování, předzahrádek a balkonů.

    09. 04.2024

  • Spánek na prvním místě Spánek na prvním místě
    Bydlení Design Luxus Praha

    Spánek na prvním místě

    Plnohodnotný spánek je dar, který si můžeme nadělit i my sami. Stačí pro něj vytvořit vhodné podmínky. Jednou z těch nejzásadnějších je vhodné lůžko. V showroomu Naty Naty společnosti Rosendahl s.r.o. lze vybírat z rozmanité škály nejen luxusních postelí nejlepších světových značek, ale také z veškerého kvalitního příslušenství vhodného do Vaší ložnice.

    16. 03.2024

Developed by MadFox design