Oddech v polské režii Oddech v polské režii

Oddech v polské režii

05. 02.2024

Pouhé dvě a půl hodiny jízdy autem dělí pražské milovníky luxusního relaxu od vyhlášeného spa hotelu Dr Irena Eris situovaném v polském lázeňském městečku Polanica Zdrój. Pětihvězdičkový hotel je po celé Evropě známý nejen díky prvotřídním masážím a procedurám, ale také pro exkluzivní služby a restauraci servírující vytříbené lokální pokrmy.

Hotel SPA Dr Irena Eris Polanica Zdrój je vystavěn ve stylu art deco, který byl velmi populární především v období od roku 1920 do roku 1930 a vyznačuje se geometrickými tvary, často inspirovanými florálními a jinými přírodními motivy. Ve stejném duchu se nese také veškeré jeho vybavení, od nábytku přes tapety, koberce a stínítka lampiček až po nejmenší detaily, kterými jsou potahy na polštáře či dekorativní sošky.

Kosmetika k vyzkoušení

Stejný název jako přepychový hotel nese ikonická polská kosmetika Dr Irena Eris s 40letou tradicí, kterou místní beauty specialisté působící ve Skin Care Institutu využívají při ošetřeních pleti i těla. A že je z čeho vybírat. Mezi favority hostů patří lifting pokožky obličeje za pomoci peptidů a kryoterapie pleti spojená s lymfatickou drenáží očního okolí. Na své si ale přijdou i fanoušci masáží, kteří se mohou objednat na thajskou, balijskou či ájurvédskou masáž, masáž arganovým olejem, lávovými kameny nebo aromaterapeutickými svíčkami. Ve spa centru hosté svému tělu zajisté rádi dovolí odpočinek ve vířivce a bazénu, případně na některém z všudypřítomných pohodlných lehátek. Pohodlí na ně čeká i přímo na pokojích a v apartmánech s výhledem na přilehlý park, kde na ně – kromě dalších radostí – čekají vzorky výše zmíněné kosmetiky k vyzkoušení a nelze opominout ani minerální vodu z místního pramene vychlazenou na ideální teplotu. Hotel dále zajišťuje večerní servis, což znamená, že se hosté mohou každý večer těšit na postele perfektně připravené pro ničím nerušený spánek, a dokonce na svých polštářích vždy najdou i sladkou pozornost.

Procházky a golf

Zájemci si přímo v hotelu mohou jít zacvičit do posilovny nebo si zahrát biliard, bowling, squash a tenis. Také procházky po zdejším parku jsou vyhledávanou kratochvílí, zatímco milovníci golfu by si rozhodně neměli nechat ujít návštěvu alespoň jednoho ze dvou golfových hřišť. Od hřiště Golfspa Szczytna je dělí pouhých sedm minut jízdy autem, zatímco do vzdálenějšího minigolfu Opolnica-Bardo, který si bezpochyby užijí i děti, se dostanou během necelé půlhodiny.

Jediný svého druhu

 Opravdoví fajnšmekři se nechávají ubytovat v nejvyšším patře, konkrétně v Grand apartmánu o sto metrech čtverečních, ve kterém se nachází studovna, jídelna i prostorná ložnice vybavená king size postelí s komfortními matracemi Hästens. Proč? Hlavně z toho důvodu, že se zde o jejich potřeby postará komorník, a to v nonstop režimu. Právě Hotel SPA Dr Irena Eris Polanica Zdrój byl úplně prvním poválečným polským hotelem, jenž začal tuto službu svým hostům poskytovat.

https://www.drirenaerisspa.pl

Podobné články


Developed by MadFox design