Obertauern
don’t worry, ski happy
Obertauern
don’t worry, ski happy

Obertauern
don’t worry, ski happy

10. 03.2023

Toto heslo určitě platí uprostřed fantastického salcburského světa hor v Obertauern se zhruba 100 kilometry dokonalých sjezdovek, zárukou sněhu od konce listopadu do začátku května a nejlepšího aprés-ski – a to už i v roce 1965, kdy Beatles přijeli do Obertauernu natočit videoklip k písni Help.

Díky ideální poloze – v nadmořské výšce 1 740 až 2 526 metrů – se zde tradičně zahajuje lyžařská sezóna už koncem listopadu obrovskou party. Končí až v polovině května, kdy si na své přijdou i lyžaři požitkáři.

Legendární Tauernrunde 

Nejkrásnější lyžařský okruh od dob, kdy se lyžuje: vleky jsou zde rozmístěny tak chytře, že je možné sjet všechny sjezdovky až do výchozího bodu. Červený okruh vede kolem střediska ve směru hodinových ručiček, Zelený okruh proti směru hodinových ručiček.

Čtyřhvězdičkový superior hotel Steiner

Stejně jako z většiny hotelů, i z rodinného hotelu Steiner vyrazíte přímo na sjezdovky, leží totiž v centru a současně hned u sjezdovky. Zde nikdo auto nepotřebuje. A legendární noční život se odehrává jen několik kroků od hotelu.

„Jsme rodinný hotel, ne hotel pro děti. Zaměřujeme se stejnou měrou na potřeby dětí i dospělých,“ říká Andrea Steiner, která spolu se svým manželem hotel řídí a v letošním roce dokončili jeho revoluční revitalizaci. Kromě pokojů a suit nabízí hotel speciální kategorie rodinných pokojů: rodinné apartmány, pokoje se spojovacími dveřmi, junior suity i dvoulůžkové pokoje s oddělenými postelemi pro sourozence.

Wellness s přidanou hodnotou

Nejlepší výhled z hotelu Steiner letos po jeho otevření v listopadu je ze střechy, kde se nachází nové Rooftop-BergSPA včetně infinity bazénu. Ideální místo pro malý oddech od rodinného života, protože je určeno pouze pro dospělé 18+! Lázně BergSPA s panoramatickým krytým bazénem, které byly rovněž rozšířeny, vylepšeny a zkrášleny, jsou určeny především pro rodiny. Večer jsou lázně rezervované od 19.00 do 22.00 hod. jen pro dospělé. 

Skvělý nápad jsou nonstop kulinářské požitky

Snídaně a obědy formou bufetu i večeře o pěti chodech – ke stolu lze zasednout po celý den: Přesně tehdy, kdy chcete. Nezáleží na tom, zda dostanete hlad v poledne, ve 14 nebo v 16 hodin. A bez výhrad, bez boje o místo v horské chatě. Od příjemné snídaně až po večeři „à la Steinerisch“. Kulinářské zážitky po celý den.

https://www.hotel-steiner.at

Podobné články


Developed by MadFox design