Nechte se hýčkat v srdci Mariánských Lázní Nechte se hýčkat v srdci Mariánských Lázní

Nechte se hýčkat v srdci Mariánských Lázní

06. 02.2023

Západočeské Mariánské Lázně jsou perlou mezi lázeňskými městy. Své zdraví zde upevňovali i Chopin, Goethe nebo král Eduard VII. Objevte také kouzlo léčivých pramenů v luxusním lázeňském resortu MARIA SPA.

Pramen Marie, bohatý na oxid uhličitý, byl prvním místním pramenem, který lidé začali využívat pro jeho léčivé účinky. Dal proto jméno celému městu a také hotelu, v jehož areálu se nachází. Lázeňský hotel Maria Spa je součástí společnosti Ensana Hotels a díky blízkému legendárnímu pramenu zde můžete okusit nejen pitnou kúru, ale také inhalace či účinky originálního Mariina plynového jezírka s oxygenoterapií (omlazovací metoda MUDr. Knáry). Na vlastní kůži poznáte i ozdravné tajemství přírodní rašeliny, kterou se zde začalo léčit poprvé v Evropě. Na výběr máte například minerální koupele s přírodním CO2 a extraktem rašeliny, masáže či zábaly a další řadu wellness procedur. Hostům je k dispozici i komplex Římských lázní a Saunového světa v hotelu Nové lázně, volné využití Aqua wellness centra v hotelu Hvězda a Premier Fitness s kardio v hotelu Centrální lázně.

Jako v bavlnce

Ubytování v hotelu Maria Spa nadchne i ty náročnější klienty. Ubytovat se můžete v některém ze 36 komfortních pokojů od kategorie Maria Superior, Maria Superior de luxe až po Maria Junior Suite Deluxe. Specifický design interiéru vtiskla britská architektka Leila Corbett Elwes už v roce 2011. V roce 2018 navíc resort rozšířil své ubytovací kapacity o 16 nových komfortních pokojů s terasami, odkud je pěkný výhled do parku, kde si hosté mohou dopřát relaxaci, zacvičit si ve venkovním fitness centru, zúčastnit se grilovacích akcí nebo zkrátka jen obdivovat Mariin pavilonek, v němž se ukrývá jedinečný Mariin přírodní pramen.

https://www.ensanahotels.com/cs

Fotogalerie


Podobné články


Developed by MadFox design