Na Hagiboru se rozzáří Gamma Na Hagiboru se rozzáří Gamma

Na Hagiboru se rozzáří Gamma

01. 04.2021

Developerská společnost Crestyl zpřístupnila prodej bytů ve třetí rezidenční budově projektu Hagibor. Přes 130 bytů vysokého standardu přinese budoucím obyvatelům všechny výhody nové čtvrti, kterou lemuje Vinohradská třída a po dokončení i veliký park.

Na rozhraní Vinohrad a Strašnic, jen tři minuty od st. metra Želivského, zažívá už více než rok čilý stavební ruch dlouho nevyužívaná plocha. Její proměna v moderní městskou čtvrť, kde bude možné bydlet, pracovat i užívat si volného času, získává první konkrétní obrysy. Jsou jimi charakteristické tvary dvou rezidenčních domů developerského projektu Hagibor: ALFA a BETA. Doplní je ještě třetí obytná budova, jejíž stavba je v přípravě a podle pořadí písmen v řecké abecedě ponese označení GAMMA.

Využití řeckých písmen je příznačné. Dávný ideál krásy a intelektu starobylé helénské doby získává na Hagiboru moderní podobu 21. století. Objekt GAMMA je podobně jako ALFA a BETA velmi členitý. Obohacuje vzhled lokality a zároveň dopřává bytovým jednotkám potřebné soukromí.

V budově GAMMA s půdorysem ostře řezaného U najdou zájemci o nový domov 138 bytů nejvyšší kvality. Každý z nich nabídne předzahrádku, balkon, nebo terasu, z nichž ta největší bude zabírat plochu až 110 m2. Stejně velkorysá je nabídka dispozic interiérů. V 11 nadzemních patrech je možné zakoupit jak byt s úspornými rozměry 1kk s 32 m2, tak také vedle nejžádanějších 2kk a 3kk největší bytovou jednotku budovy 5kk s až 225 m2. Samozřejmostí jsou garážová parkovací stání ve třech podzemních podlažích a sklepy. 

Kvalita bydlení na Hagiboru je v budově GAMMA podtržena použitím prvotřídních materiálů a důkladné práce stavbařů a techniků společnosti Crestyl. Díky velkým oknům budou interiéry oplývat dostatkem denního světla a ve velké míře za nimi obyvatelé najdou bohatou zeleň, která na Hagiboru zabere až dva hektary plochy. Kolaudace a předání bytů jsou plánované na rok 2024.

Ovšem už před tím bude jasně viditelné, že spojení osvědčených mezinárodních architektonických studií Bogle Architects a Ian Bryan Architects se světově uznávaným krajinářem Michelem Desvigne vytváří z této části Prahy velkoměstskou oázu zeleně a klidu s bohatou občanskou vybaveností. Osou Hagiboru bude vlastní bulvár lemovaný obchody a restauracemi s náměstím, které ozdobí multifunkční centrum. Nezanedbatelným bonusem Hagiboru je rovněž dopravní dostupnost metrem, tramvají, městským autobusem a vlastním vozem.

https://www.hagibor.cz

https://crestyl.com

Fotogalerie


Podobné články


  • Stylové oživení Podskalí – VYŠEHRADSKÁ 33 Stylové oživení Podskalí – VYŠEHRADSKÁ 33
    Bydlení Česko Praha

    Stylové oživení Podskalí – VYŠEHRADSKÁ 33

    Nový developerský projekt Vyšehradská 33 v samotném srdci Prahy nabídne budoucím majitelům plný komfort moderního bydlení. Zrenovovaný klasicistní dům s citlivě dokomponovanou novostavbou ve vnitrobloku poskytne unikátní výhody bydlení v centru velkoměsta s bonusy novostavby, včetně parkování, předzahrádek a balkonů.

    09. 04.2024

  • Spánek na prvním místě Spánek na prvním místě
    Bydlení Design Luxus Praha

    Spánek na prvním místě

    Plnohodnotný spánek je dar, který si můžeme nadělit i my sami. Stačí pro něj vytvořit vhodné podmínky. Jednou z těch nejzásadnějších je vhodné lůžko. V showroomu Naty Naty společnosti Rosendahl s.r.o. lze vybírat z rozmanité škály nejen luxusních postelí nejlepších světových značek, ale také z veškerého kvalitního příslušenství vhodného do Vaší ložnice.

    16. 03.2024

Developed by MadFox design