Moderní Mayrova medicína a terapie Moderní Mayrova medicína a terapie

Moderní Mayrova medicína a terapie

02. 08.2023

Zestárnout zdravý – to je přání každého z nás. Proto si musíme uvědomit, že za svůj zdravotní stav jsme zodpovědní i my samotní a že na vlastním zdraví a pohodě můžeme aktivně pracovat. Medical wellness je jeden z trendů, který se v rakouských hotelech úspěšně prosazuje. Z mnohých hotelů se stala skutečná centra zdraví a skvělé pohody. Proč ne? Dovolená je přece nejlepší příležitost, jak změnit svůj životní styl a věnovat se svému zdraví.

Mnohokrát mezinárodně vyznamenané Centrum zdraví Park Igls, které se nachází na slunné náhorní plošině vysoko nad hlavním městem Tyrolska Innsbruckem v Rakousku, nabízí zdravotní péči na špičkové úrovni s nejmodernějšími diagnostickými metodami a terapiemi. Tento soukromý čtyřhvězdičkový resort patří již řadu let k předním světovým léčebným lázeňským resortům s lékařskou péčí. Proslul především jako průkopník a centrum regenerační léčby metodou Dr. F. X. Mayra.

Třicet let doprovází hosty z celého světa na jejich cestě ke zdravějšímu způsobu života, a to propojením konvenční a Moderní Mayrovy medicíny. Moderní Mayrova medicína vychází z tradičního systému vytvořeného rakouským lékařem dr. Franzem Xaverem Mayrem a doplňuje ji o nejnovější poznatky a postupy současného lékařství. Odborníci se tady však nesoustřeďují na boj s příznaky, ale na zjišťování skutečných příčin zdravotních problémů. Jedná se o velmi specifickou pročišťovací a regenerační kúru, která je přirozenou cestou k zachování zdraví celého organismu poškozeného všudypřítomným stresem, nepříznivým okolním prostředím, ve kterém se pohybujeme, a především nepřirozenými stravovacími návyky. Díky metodě Dr. Mayra trvale zlepšíte celý systém látkové výměny. Doprovodným a pro mnohé příjemným efektem je také snížení váhy.

Pobyt začíná důkladnou lékařskou kontrolou. Klient společně s lékařem sestaví plán terapií a procedur a pohybový program. Kuchyně, která byla v hotelu podle Mayra vyvinuta a přizpůsobena novým lékařským poznatkům, nabízí lehká, ale současně lahodná jídla. Individuálně sestavený jídelníček a pohybový program pod dohledem zkušených trenérů a fyzioterapeutů, stejně jako odpovídající symbióza školní a komplementární medicíny vám opět naladí formu! 

Moderní Mayrova medicína se nezaměřuje jen na prevenci, ale věnuje se klientům, trpícím poruchami látkové přeměny, spánku, alergií, burn-outem, potravinovými intolerancemi, vysokým krevním tlakem, nadváhou a celou řadou dalších. V hotelu se nachází skvěle vybavené fitness centrum, každodenně je nabízen bohatý sportovní program: lekce jógy, jogging, nordic walking, cyklistika i golf. K regeneraci je tu k dispozici velký lázeňský areál s bazénem, saunami a příjemnými odpočívárnami.

Mezinárodní vyznamenání  
Zdravotní centrum Park Igls Medical Spa Resort bylo letos v Londýně oceněno jako jedna z nejlepších zdravotních destinací na světě a získalo již potřetí cenu Condé Nast Traveller Spa Award! Oceněna byla zejména lékařská profesionalita, kvalifikace personálu a vysoká kvalita nabízených služeb.

 https://www.park-igls.at

Podobné články


Developed by MadFox design