Léto v Dolomitech Léto v Dolomitech

Léto v Dolomitech

18. 06.2022

Zhluboka se nadechněte, zastavte čas a vychutnejte si krásu léta a přírody na úchvatném místě uprostřed italských Alp. Ve výšce 1 800 metrů leží resort Forestis – zde naleznete duševní klid i řadu možností, pokud toužíte po aktivní dovolené.

Patří mezi 100 nejlepších hotelů v Evropě

Slunce, skály a les tady tvoří ty nejkrásnější scenérie, které se neustále mění podle denního světla. Průzračný vzduch ve výšce 1 800 metrů na svazích vápencových Dolomit je tím nejlepším lékem na starosti všedního dne. Vychutnejte si je v pohodlí pětihvězdičkového resortu Forestis, který podle renomované organizace Bilanz Rating patří mezi stovku nejlepších hotelů v Evropě. Spojení citlivé architektury, genia loci, nevtíravé péče personálu a vytříbené kuchyně vytvářejí z této oázy na svahu obce Plancios 20 kilometrů od Brixenu dokonalou harmonii.

Hosté mohou vybírat z řady moderně zařízených pokojů a suit, anebo se mohou nechat hýčkat v mezonetovém penthousu, kde je v horním patře k dispozici soukromý bazén a sauna. Hotel nabízí řadu pobytových balíčků, které zahrnují relaxační a wellness služby, jako jsou masáže, cvičení, meditace i výlety. K dispozici je venkovní bazén s panoramatickým výhledem na rozeklané vrcholky skal zapsané mezi přírodní památky UNESCO, venkovní vířivka, vnitřní spa resort s bylinnou bio saunou.

Na svahu

Hotelová restaurace spojuje nejlepší místní suroviny s technologiemi moderní kuchyně, které dávají vyniknout autenticitě lokálních chutí. K posezení pak zve střešní bar. Venku najdete zahradu s houpacími sítěmi a ručně vyřezávanými lehátky. Milovníci lyžování mohou vyrazit na sjezdovku na lyžích přímo od hotelu, který je situován u lyžařského střediska Plose.

https://www.forestis.it/en

Fotogalerie


Podobné články


Developed by MadFox design