La Veranda je jiná než ostatní fine diningové restaurace v Praze. Zde se již přes dvacet let podávají excelentní pokrmy, které jsou vždy dotažené do konce po chuťové i vizuální stránce. Tým restaurace La Veranda s majitelem Yurijem Kolesnikem dbá na celkový zážitek. Tedy interiér připomíná verandu francouzského stylu, kde se každý příchozí cítí jako doma. Pak ovšem nastupuje servis, který doma nepotkáte. Fantastický profesionální přístup je doslova dechberoucí. Směs všech těchto faktů a vjemů dělá z každé návštěvy restaurantu La Veranda dokonalý zážitek.
Kuchařský tým si zakládá na čerstvosti surovin, tudíž menu mění dle aktuální dostupnosti. Za zmínku se nově na menu v předkrmech objevil Bílý chřest s kozím tvarohem, ořechy, křepelčím vejcem a houbami. Hlavní jídla obohatil Lososovitý pstruh s bílým chřestem, uzenými mušlemi a bílou rajčatovou omáčkou. Dezerty nově doplnila Tartaletka s citrónovým krémem, marinovaným fenyklem a sorbetem z kerblíku.
Jedinečná příležitost ochutnat něco báječného, kdy jsou chutě propracované do absolutního detailu, navíc v příjemném prostředí a s výtečným servisem. To je La Veranda.
Restaurace La Veranda vítá letní sezonu novým degustačním menu, které oslavuje svěžest, barvy a lehkost sezónních surovin. Pod taktovkou šéfkuchařského týmu vznikly pokrmy, které v sobě snoubí sofistikovanou techniku s hravostí a důrazem na harmonii chutí.
Výběr vín je v České republice už řadu let velmi bohatý. K této rozmanitosti přispívá svou láskou ke „královskému nápoji“ také František Šamla. Spíše než jeho jméno se nám ale vybaví obsáhlé webové stránky s množstvím různorodých značek vín z různých regionů – Víno pro Vás.
Hotel Tennerhof je zcela výjimečný. Ojedinělým způsobem spojuje intimní, útulnou atmosféru malého rodinného podniku v tyrolském stylu s prvotřídním servisem. Privátní zahrada, rozlehlé wellness s vnitřním a venkovním bazénem, restaurace či vinný sklípek přispívají k dokonalé dovolené.