Křeslo, které zdravě hřeje Křeslo, které zdravě hřeje

Křeslo, které zdravě hřeje

13. 03.2023

Pohodlně se usadit do křesla a jen tak odpočívat. Krásná představa. Co kdybychom ji ale doplnili ještě o slastnou péči o vlastní zdraví? To je vskutku možné díky infračervenému světlu. Výhody infračervené kabiny a pohodlného křesla spojuje novinka rakouské firmy Physiotherm s názvem Ergo Relax Lounge.

Toto pěkné polstrované křeslo nabízí relaxaci doplněnou o příjemné teplo. Díky infračerveným zářičům od firmy Physiotherm, které pracují při optimálním nastavení teploty, je tato zdravá tepelná pohoda také bezpečná. Poloha křesla vleže a vsedě je plynule nastavitelná, přičemž se dá zvlášť nastavit část pro záda a chodidla. Integrovaná bezpečnostní technologie SENSOcare® umožňuje individuální aplikaci. Křeslo má oku lahodící dezén ořechového dřeva a je potaženo odolnou snadno udržovatelnou kůží. Knihomoly pak jistě potěší čtecí lampička, jež je stmívatelná ve čtyřech stupních.

Poradenské centrum showroom PRAHA

New Living Center – Šafránkova 1238/1 Praha-Stodůlky 155 00

https://www.infrasauny.cz

Podobné články


  • Každé restauraci dát kus své energie Každé restauraci dát kus své energie
    Česko Restaurace Praha Lidé

    Každé restauraci dát kus své energie

    Vlastnit v Praze vyhlášenou restauraci je v konkurenci gastroscény v městě nad Vltavou velký kumšt. Když máte ale takové restaurace rovnou tři, pak už se nabízí otázka, jak je to možné. My to víme. Za tímto úspěchem stojí neobyčejně nápaditý a pracovitý muž, pan Yuri Kolesnik, který nám přiblížil vznik všech svých netradičních podniků.

    15. 04.2024

  • Péče o pleť nové generace Péče o pleť nové generace
    Styl Hotel Restaurace Svět

    Péče o pleť nové generace

    Pětihvězdičkový SPA-Hotel Jagdhof v malebném tyrolském Neustiftu v údolí Stubai je oceněným útočištěm pohody. Rodinný klenot, který patří manželům Pfurtschellerovým, je také členem renomované asociace Relais & Châteaux sdružující individuálně vlastněné a provozované luxusní hotely.

    02. 04.2024

Developed by MadFox design