Království golfu Království golfu

Království golfu

19. 02.2024

Hotel ESPLANADE SPA & GOLF RESORT nabízí nezaměnitelné vzrušení z hraní golfu pro začátečníky i zkušené hráče a zároveň relaxaci obohacenou o wellness a lázeňské procedury. Jedinečné spojení zážitků umožňuje umístění resortu v Mariánských Lázních a zároveň v nádherné přírodě, která dalo vzniknout hned několika oblíbeným golfovým hřištím.

Hotel Esplanade Spa & Golf Resort vévodí jednomu ze svahů, který objímá lázeňské centrum Mariánských Lázní. Hotelový areál s nádhernou vyhlídkou na centrum lázní obklopuje zahrada, kde mohou golfoví nadšenci využít Pitch & Putt tréninkové hřiště a venkovní putting greeny. Uvnitř hotelu je pak k dispozici golfový simulátor FULL SWING PRO2 widescreen.

Jamka, kam se podíváš

Dobrou přípravu na hotelu mohou zúročit jeho hosté na golfových hřištích, která Mariánské Lázně obklopují. Golfové hřiště Royal Golf Club Mariánské Lázně a driving range jsou vzdáleny pouze tři minuty jízdy autem od hotelu. Dalších sedm 18jamkových golfových hřišť je vzdáleno maximálně 30–45 minut jízdy od hotelu. Nalézají se mezi nimi Astoria Golf Club Cihelny, Golf Club Karlovy Vary, ale také hřiště u dalších lázeňských měst v okolí, jako jsou Golf Resort Františkovy Lázně a Golf Club Kynžvart. Za výjezd za golfovým vzrušením však stojí také hřiště Golf Sokolov, Golf Alfrédov nebo Greensgate Golf & Leisure Resort Plzeň.

Dokonalá relaxace pro skvělé „drivy“

Luxusní sportovně-rekreační hotel Esplanade v sobě zosobňuje tu pravou esenci pohostinné péče, kde si golfisté odpočinou, nabydou sil a rozhostí se v nich klid pro to nejlepší zdolávání vlastních rekordů a silné a dobře mířené rány z odpaliště – drivy. Spa & Wellness centrum hotelu Esplanade se může pochlubit bazénem s výhledem do zahrady a přirozeně také množstvím procedur, mezi nimiž nechybí mnoho druhů masáží, koupelí a zábalů využívaných v lázeňské péči. Stojí za to vyzkoušet i některé nevšedních kúry, např. hydrojet, floating, presojet, thermojet, jež jsou s příjemným účinkem poskytovány vždy pod dohledem odborného personálu.

Hotel se vším všudy

Uvolnění z wellness umocní ještě víc odpočinek v elegantních plně vybavených pokojích, v restauraci King VII či v „Kolonádě“ s terasou s výhledem na Mariánské Lázně. Pobyt v Esplanade také získá pokaždé jinou originální chuť podle výběru z bohatého menu, připravovaného vynikajícím týmem zkušeného šéfkuchaře a navíc doplněného některým ze zdejších archivních vín.

Speciální služby pro golfisty

Hotel Esplanade Spa & Golf Resort Esplanade nabízí vedle prvotřídního hotelového servisu také služby určené speciálně pro hosty věnující se golfu: profesionálního golfového trenéra, zajišťování greenfee nebo dopravu na golfová hřiště.

https://www.esplanade-marienbad.cz

https://www.golfml.cz

Fotogalerie


Podobné články


Developed by MadFox design