Kaldewei proměňuje koupelny v soukromé lázně Kaldewei proměňuje koupelny v soukromé lázně

Kaldewei proměňuje koupelny v soukromé lázně

02. 10.2022

Vychutnat si intenzivní masáž, jemné hlazení pokožky nebo vznášení ve vodě bez tíže ve vlastní koupelně už nemusí být nesplnitelné přání. Užít si dokonalou relaxaci nyní nabízejí čtyři nové vířivé systémy Kaldewei, a to i z hlediska hygieny a udržitelnosti. Mají vlastní systém automatického čištění integrovaný v koupací vaně z recyklovatelné smaltované oceli.

Ničím nerušená relaxace

Díky různým vodním a vzduchovým systémům přinášejí vířivé vany Kaldewei jak energickou masáž svalů po sportu, tak i jemné hlazení těla proudem perlivých, předehřátých vzduchových bublinek. Pro ještě větší relaxaci je voda prodchnuta spektrálním světlem a v režimu Silent je práce systémů ztišena na nejnižší úroveň. To vše ve speciální vaně velikosti běžné koupací vany.

Kombinovaná masáž BODY & SOUL

Wellness systém Kaldewei BODY & SOUL v sobě spojuje dva elementy – vodu a vzduch. Silné proudy vody uvolňují svaly, šlachy a klouby a předehřáté, perlivé vzduchové bublinky stimulují pokožku. Vířivý program, intenzitu i boční trysky lze individuálně nastavovat.

Vzduchová masáž SOUL

Předehřátý perlivý proud vzduchu wellness systému SOUL nejenže uvolňuje a dodává vnitřní klid, ale dokonce navozuje pocit beztíže.

Vodní masáž FULL BODY

Silné proudy vody obohacené vzduchem wellness systému FULL BODY odstraňují napětí ve svalech, uvolňují vazivovou tkáň a stimulují prokrvení těla. Základní systém BODY pak masíruje svaly bočními vodními masážními tryskami s volitelnou intenzitou.

https://www.kaldewei.cz/

Fotogalerie


Podobné články


  • Spánek na prvním místě Spánek na prvním místě
    Bydlení Design Luxus Praha

    Spánek na prvním místě

    Plnohodnotný spánek je dar, který si můžeme nadělit i my sami. Stačí pro něj vytvořit vhodné podmínky. Jednou z těch nejzásadnějších je vhodné lůžko. V showroomu Naty Naty společnosti Rosendahl s.r.o. lze vybírat z rozmanité škály nejen luxusních postelí nejlepších světových značek, ale také z veškerého kvalitního příslušenství vhodného do Vaší ložnice.

    16. 03.2024

  • Crescon postaví v Peci pod Sněžkou na sjezdovce nový projekt horských apartmánů Zahrádky 1000 Crescon postaví v Peci pod Sněžkou na sjezdovce nový projekt horských apartmánů Zahrádky 1000
    Styl Design Česko Sport

    Crescon postaví v Peci pod Sněžkou na sjezdovce nový projekt horských apartmánů Zahrádky 1000

    Společnost Crescon chystá 33 plně vybavených exkluzivních apartmánů v nejvyšších standardech, které vyrostou v rámci nového projektu Zahrádky 1000. Ten vznikne rekonstrukcí staré chátrající horské chaty, a to přímo na sjezdovce Zahrádky v Peci pod Sněžkou. Projekt má již vydané stavební povolení, bourací práce původního objektu chce developer zahájit v první polovině tohoto roku. V rámci předprodejů je už zhruba 20 % jednotek prodáno či rezervováno. První apartmány plánuje společnost předávat v 1. čtvrtletí roku 2027.

    26. 02.2024

Developed by MadFox design