Hýčkání u Dolomitů Hýčkání u Dolomitů

Hýčkání u Dolomitů

01. 12.2023

Toužíte se obklopit ničím nerušenou vyrovnaností přírody? Vydejte se do wellness resortu Quelle Nature Spa nabízejícího výjimečné procedury a dechberoucí panoramata, která si stejně jako uklidňující vůni dřeva můžete užít ve zcela novém exkluzivním střešním spa zhotoveném převážně z přírodních materiálů.

Rodinný hotel Quelle leží v italských Alpách těsně u hranic s Rakouskem a jeho okolí nabízí mnoho nejen sportovních aktivit. Díky rekonstrukci, která proběhla v létě 2023 a nesla se na vlně udržitelnosti, je možné navštívit místní Timeless Sky Spa, kam mají přístup pouze dospělí. Ti si zde mohou naplno vychutnat klid přírody, odpoutat se od každodenních starostí a dovolit svému tělu i mysli dokonalou regeneraci.

Osm bazénů a smoothie bar

Zaplavat si lze v nekonečném nebo v některém z dalších sedmi bazénů, zatímco k odpočinku vybízí jak rozsáhlá wellness zahrada, tak dvě klidové místnosti, kdy jedna z nich disponuje krbem a prostornou venkovní terasou. Fanoušci saunování jistě uvítají možnost vyzkoušet hned dvanáct různých typů sauny, od finské přes bio saunu až po relaxační saunu. Smoothie i další lákavé občerstvení si hosté během dne mohou vychutnat v baru The Cloud 7 či restauraci Glass.

Nové metody rozmazlování

Společně s novými zónami se ve střešním spa zrodily i originální speciální procedury. Na „menu“ Beauty & Vital lounge najdete celé spektrum masáží, kosmetická a anti-age ošetření, fyzioterapii, lekce stres managementu nebo holistické programy na míru. Další chystané fáze rekonstrukce resortu Quelle s sebou přinesou ještě více příjemného, a pokud si přejete odpočívat v naprostém soukromí, můžete si pronajmout luxusní chalet Salena nebo spa chalet Fontis, které stejně jako resort provozuje rodina Steinmarova.

https://www.hotel-quelle.com

Fotogalerie


Podobné články


Developed by MadFox design