HOTELIS – SPA & WELLNESS HOTELS HOTELIS – SPA & WELLNESS HOTELS

HOTELIS – SPA & WELLNESS HOTELS

11. 08.2022

Hotelová společnost Hotelis – Spa and Wellness Hotels, v jejímž čele stojí od května letošního roku ředitelka paní Gabriela Havlínová, je mladou, dynamicky se rozvíjející sítí čtyřhvězdičkových hotelů v západočeských lázeňských městech. Trojlístek tvoří Grandhotel Nabokov v Mariánských lázních a Villa Smetana a Parkhotel Humboldt v Karlových Varech.

GRANDHOTEL NABOKOV

Nejnovější akvizicí a zároveň vlajkovou lodí společnosti Hotelis je designový Grandhotel Nabokov s vlastním léčebným pramenem. Srdcem hotelového komplexu tvořeného propojenými historickými budovami a novým wellness centrem s bazénem je lázeňská klinika. Její široká nabídka procedur zahrnuje klasické masáže, koupele, zábaly, množství terapií, ale i celou řadu kosmetických procedur a celotělových rituálů. V klinice najdeme také jeden z nejmodernějších přístrojů na léčbu pohybového aparátu Super Inductive System. Přináší úlevu od bolesti svalů, jejich relaxaci i stimulaci a kloubní mobilizaci. Pro relax a odpočinek je v hotelu k dispozici saunový svět, bazénové centrum s plaveckým bazénem o rozměrech 7 × 12 m, solná jeskyně, fitness centrum, solárium a kosmetický salon s luxusní kosmetikou Babor.

Hotel Nabokov

Hotel má 127 luxusně zařízených prostorných pokojů, včetně maximálně komfortních apartmánů SUITE DE LUXE (120 m2), SUITE EXCLUSIVE (132 m2) a PRESIDENT SUITE GOETHE (120 m2) s privátním wellness. Hotelová restaurace uchvátí vybranými lahůdkami české a mezinárodní kuchyně, lobby bar a kavárna zas pestrým výběrem vín a kávových specialit. Grandhotel Nabokov disponuje také vybavenou konferenční místností.

https://www.hotelnabokov.cz

Hotel Nabokov

V klinice Granhotelu Nabokov léčíme:

1. Nemoci urologického ústrojí – léčba se zaměřuje na doléčení akutních i chronických obtíží, a to jak horních, tak dolních cest močových. Léčíme chronické záněty močových cest, ledvinové a močové kameny, záněty prostaty i pooperační stavy.

2. Nemoci trávicího ústrojí – stavy po komplikovaných operacích žlučníku a žlučového traktu pro stenosu a lithiasu žlučových cest. Chronická onemocnění žlučníku a žlučového traktu, onemocnění žaludku a střev, stavy po těžkých střevních infekcích, parazitózách a mykotických onemocněních.

3. Nemoci dýchacích cest – alergické rýmy, bronchitidy, astma, plicní fibrózy, poškození dýchacích cest, horní i dolní cesty dýchací po operaci a nemoci po zakončené onkologické léčbě, postcovidový syndrom.

4. Nemoci pohybového ústrojí – bolestivé syndromy šlach, šlachových pochev, burz, úponů svalů, kosterních svalů a kloubů, osteoporóza, revmatoidní artritis I. až IV., coxatroza, gonartroza, artrózy v ostatních lokalizacích, artropatie, chronický vertebrogenní algický syndrom.

5. Nemoci z poruch výměny látkové a žláz s vnitřní sekrecí – diabetes mellitus I–II typu

6. Nemoci oběhového ústrojí – hypertenze I. II. až III. stupně, funkční poruchy periferních cév a stavy po trombózách, onemocnění tepen končetin na podkladě aterosklerotickém nebo zánětlivém, symptomatická ischemická choroba srdeční.

7. Onkologická a gynekologická onemocnění – klimakterický syndrom, stavy po gynekologických operacích, léčba neplodnosti

Hotel Nabokov

VILLA SMETANA

Lázeňský hotel Villa Smetana stojí v jedné z nejkrásnějších vilových čtvrtí Karlových Varů s názvem Westend. Vyhlášenou přátelskou atmosféru hotelu dotváří i možnost ubytovat se na pokoji se svým domácím mazlíčkem. Vybírat lze z dvoulůžkových pokojů a apartmánů, rodiny pak potěší propojené pokoje. Hotel má vlastní parkoviště a úschovnu kol.

Villa Smetana

Lázeňská péče vedená zkušenými specialisty se zaměřuje na léčbu onemocnění trávicího ústrojí, střevního traktu, metabolických chorob a nemocí pohybového aparátu. Pro wellness aktivity je klientům zdarma k dispozici bazén, vířivka a několik druhů saun. Příjemná bude i návštěva hotelového kosmetického salonu.

Villa Smetana

Snídaně, obědy a večeře jsou podávány v nově zrekonstruované restauraci s pestrou nabídkou bufetových stolů s ohledem na individuální zdravotní omezení.

Villa Smetana

https://villasmetana.cz

PARKHOTEL HUMBOLDT

Čtyřhvězdičkový hotel nese jméno po svém původním majiteli, německém přírodovědci Alexandru Humboldtovi, a nachází se v těsné blízkosti karlovarských kolonád. Pro pohodlí hostů jsou k dispozici elegantně zařízené jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje. Ubytování s domácím mazlíčkem není překážkou. Celodenní stravování poskytuje klimatizovaná restaurace Alexander s vyhlídkovou terasou.

Hotel Humboldt

Lázeňskou péči zajišťuje v hotelu tým zkušených odborníků. Po vstupní lékařské prohlídce už čekají klienty různorodé procedury, které pomohou s léčbou poruch výměny látkové, trávicího a pohybového ústrojí, ale i v rámci regenerace a posílení imunity. V hotelu se nachází také wellness s bazénem, jacuzzi a saunami. Hotelové parkoviště je samozřejmostí.

Hotel Humboldt

https://www.humboldt.cz

Podobné články


Developed by MadFox design