HOTELIS SPA & WELLNESS
HOTELIS SPA & WELLNESS

HOTELIS SPA & WELLNESS

05. 09.2023

Lázeňský trojúhelník „Mariánky“, „Frantovky“ či „Vary“? Léčení, wellness nebo jen prodloužený víkend plný procházek a výletů po okolí?

Asi každý z nás si v posledních několika letech kladl podobnou otázku. S ohledem na omezené možnosti cestování v době covidové jsme všichni rádi sáhli po krásách naší vlasti. Dle informací statistického úřadu byl Karlovarský kraj jedním z nejúspěšnějších z pohledu výběru pro opatrné pocovidové cestování. Své by o tom mohli vyprávět v hotelové skupině HOTELIS SPA & WELLNESS.

Generální ředitelka skupiny Hotelis Gabriela Havlínová

„Mariánky“ = Grandhotel Nabokov

Svým vybavením jeden z nejluxusnějších hotelů v Mariánských Lázních nejen mezi hotely v kategorii čtyř hvězd. Bazén s vodními atrakcemi, solná jeskyně, saunový svět, dětský koutek a profesionálně vybavené balneologické oddělení poskytující léčebné procedury nejširšího spektra indikačních skupin. To je jen zkrácený výčet základních služeb, které můžete v Grandhotelu Nabokov využít. „I když je hotel krátce po kompletní rekonstrukci, snažíme se jeho prostory neustále zvelebovat a zútulňovat. V plánu máme výstavbu nové relaxační zóny ve vnitrobloku hotelu a také investice do nejmodernějších medicínských přístrojů k dalšímu rozšíření nabídky poskytovaných léčebných služeb,“ odhaluje letošní plány generální ředitelka skupiny Gabriela Havlínová a dodává: „Grandhotel Nabokov je mezi klienty oblíbený především svou vynikající kuchyní. Nezřídka vítáme v naší restauraci mezinárodní delegace a hosty významných setkání, kteří jsou pestrou nabídkou servírovaných pokrmů uneseni. Před nedávnem nás u příležitosti zahájení lázeňské sezony v Mariánských Lázních svou návštěvou poctili představitelé českých a německých měst a institucí a náš tým zkušených kuchařů, pod taktovkou šéfkuchaře Radka Kotlána, jim dle jejich slov připravil nezapomenutelný gastronomický zážitek.“

Prostorné pokoje zařízené v moderním italském designu, přívětivý personál a precizní čistota jsou dalšími z výčtu, proč právě tento hotel stojí v „Mariánkách“ za návštěvu.

Grandhotel Nabokov

„Frantovky“ = Savoy, Goethe a Otava

Zdánlivě nesourodý komplex historických lázeňských domů tvoří ideální portfolio tradičních lázní, kde si na své přijdou nejen lázeňští hosté přijíždějící na doporučení zdravotních pojišťoven, ale i přímí klienti. Hotel si drží svůj vysoký standard poskytovaných léčebných služeb i přes svou komplikovanou historii, kdy za poslední dobu vystřídal několik majitelů. „Jsem velmi ráda, že se nám podařilo udržet kvalifikovaný zdravotnický personál. Jsem přesvědčená, že kvalita léčby, pro kterou je náš františkolázeňský komplex dlouhodobě vyhlášený, je naší hlavní devizou i do budoucna. Chceme využít vysokou kvalifikaci a profesionalitu medicínského týmu pro potenciál dalšího rozvoje komplexu. V letošním roce zmodernizujeme naše zdravotnické vybavení a doplníme ho dalšími novinkami. Také ve Františkových Lázních je orientace na komfort hosta a špičková lázeňské péče naší jednoznačnou prioritou,“ dodává Gabriela Havlínová.

Hotel Savoy

„Vary“ = Park Hotel Humboldt & Spa a Villa Smetana

Na jedné straně rušné lázeňské centrum, na straně druhé pak honosné, klidné prostředí karlovarského Westendu. To jsou základní charakteristiky dvou dnes již vyhlášených lázeňských hotelů skupiny Hotelis v Karlových Varech. „Mám obrovskou radost z vysoké oblíbenosti hotelu Villa Smetana a z rostoucího podílu opakovaných hostů. Je to pro nás známka dobře odvedené práce. V letošním roce se nám podařilo k původním historickým objektům hotelu (Smetana a Vyšehrad) získat také sousední objekt dřívějšího městského sanatoria Trocnov. Od spojení těchto historických skvostů si slibujeme nejen navýšení ubytovací kapacity, ale hlavně další prostory pro rozšíření portfolia poskytovaných služeb z oblasti lázeňské léčby, relax & wellness, ale i pro Karlovy Vary netradičních služeb spojených s rodinnou dovolenou,“ dodává na adresu dnes již komplexu Villa Smetana generální ředitelka. „Velkou výhodou tohoto hotelu je vlastní parkování, které může v lázeňské zóně nabídnout jen velmi málo hotelů.“

Parkhotel Humboldt bar

Mohlo by se zdát, že tím je kruh – lépe řečeno trojúhelník – uzavřen. Opak je však pravdou.

„Již jen pár dní nás dělí od otevření našeho zatím nejmenšího hotelu. A jak se rádo říká, co je malé, to je hezké! O Boutique Spa Hotel Saxonia to platí určitě,“ zmiňuje nový přírůstek do rodiny HOTELIS SPA & WELLNESS Gabriela Havlínová. „Útulné pokoje v několika designových variantách, skvělé snídaně v luxusní restauraci s letní terasou a moderně zařízené léčebné centrum plně vystihuje význam přívlastku boutique.“

Hotel Saxonia recepce

Nezbývá, než držet palce a provést vlastní průzkum do tohoto „Prioru“ karlovarského lázeňského regionu a nechat se rozmazlovat na vlastní kůži. A to jak v průběhu prodlouženého rodinného víkendu, delšího lázeňského pobytu nebo jen při využití zbytku volného času v rámci služební cesty. Na splnění všech možných i nemožných vašich přání hlásí HOTELIS SPA & WELLNESS plnou připravenost!

https://hotelis.cz

Fotogalerie


Podobné články


Developed by MadFox design