Hagibor
Bydlete v harmonii s lesem Hagibor
Bydlete v harmonii s lesem

Hagibor
Bydlete v harmonii s lesem

07. 09.2021

Místo bývalého sportovního klubu Hagibor se začíná proměňovat v novou rezidenční a multifunkční čtvrť. Ta bude vynikat skvělou lokalitou, nadprůměrným množstvím zeleně, perfektně promyšlenými dispozicemi bytů a provedením ve vysoké standardu.

Lokalita Hagibor na kraji lukrativní pražské čtvrti Vinohrady je zcela unikátní svým napojením na pulzující centrum města, zároveň vyniká klidem a množstvím zeleně. Nyní zde pod taktovkou předních architektonických studií Bogle Architects a Ian Bryan Architects vyrůstá nový projekt Hagibor. Pět rezidenčních domů doplní stejný počet administrativních budov. Každý byt s dispozicí 1kk až 5kk (od 27 m² po 175 m²) bude mít balkon nebo terasu o ploše až 110 m² a poskytne svým obyvatelům nejen jedinečný výhled, ale i dokonalé soukromí. Vše propojí centrální pěší bulvár s obchody a restauracemi, který povede od východu z metra Želivského a zakončí jej náměstí s multifunkčním kulturním centrem, projekt obklopí dvouhektarový park. Developer projektu, skupina Crestyl, přizvala ke spolupráci světoznámého krajinářského architekta Michela Desvigne. Ten citlivě celý projekt zakomponuje do okolní přírody a naváže na Vinohradskou třídu. První etapa bude k nastěhování v roce 2022.

https://www.hagibor.cz

Fotogalerie


Podobné články


  • Stylové oživení Podskalí – VYŠEHRADSKÁ 33 Stylové oživení Podskalí – VYŠEHRADSKÁ 33
    Bydlení Česko Praha

    Stylové oživení Podskalí – VYŠEHRADSKÁ 33

    Nový developerský projekt Vyšehradská 33 v samotném srdci Prahy nabídne budoucím majitelům plný komfort moderního bydlení. Zrenovovaný klasicistní dům s citlivě dokomponovanou novostavbou ve vnitrobloku poskytne unikátní výhody bydlení v centru velkoměsta s bonusy novostavby, včetně parkování, předzahrádek a balkonů.

    09. 04.2024

  • Spánek na prvním místě Spánek na prvním místě
    Bydlení Design Luxus Praha

    Spánek na prvním místě

    Plnohodnotný spánek je dar, který si můžeme nadělit i my sami. Stačí pro něj vytvořit vhodné podmínky. Jednou z těch nejzásadnějších je vhodné lůžko. V showroomu Naty Naty společnosti Rosendahl s.r.o. lze vybírat z rozmanité škály nejen luxusních postelí nejlepších světových značek, ale také z veškerého kvalitního příslušenství vhodného do Vaší ložnice.

    16. 03.2024

Developed by MadFox design