Golf na Květinové riviéře v Itálii Golf na Květinové riviéře v Itálii

Golf na Květinové riviéře v Itálii

22. 08.2022

Sanremo je pravděpodobně nejznámějším městem na Květinové riviéře s mimořádně mírným podnebím a kouzelnou italskou atmosférou. Zde se nachází exkluzivní hotel Royal SanRemo. Byla zde císařovna Sissi, švédský král Carl Gustav a další členové královských rodin, 35 nositelů Nobelovy ceny, podnikatelé, celebrity showbyznysu od Elly Fitzgerald po Celine Dion, Eltona Johna a světové hvězdy jako Roger Moore a Charlize Theron. Seznam všech slavných, kteří se ubytovali ve slavném Royal hotelu v Sanremu na italské riviéře, je nekonečný. Pokud si chcete letos dopřát v Ligurii několik výjimečných dní, rozhodně byste měli zvolit tento proslulý pětihvězdičkový hotel.

Nerušený výhled na moře a kasino v bezprostřední blízkosti

Co dělá hotel, který letos slaví 150. výročí, tak atraktivní, je především jeho perfektní poloha na Květinové riviéře: Je přímo na pláži v Sanremu – a zároveň uprostřed terasovitého, subtropického parku s bazénem, palmami a bujnou vegetací, která kvete po celý rok. Pohled z pokoje, z vestibulu a také z restaurací na bujnou květenu v zahradě a modré moře hned za nimi je těžké překonat – a večer neuvěřitelně romantický.

 Ve třech restauracích Fiori di Murano, Corallina a Il Giardino budou vaše mlsné jazýčky rozmazlovány specialitami středomořské a mezinárodní kuchyně.

Royal Wellness

Rozmazlovací program pokračuje ve velkém wellness areálu nejrůznějšími kosmetickými procedurami obličeje a těla. Za návštěvu stojí také krytý bazén, sauny, vitarium a fitness centrum.

Jen co by kamenem dohodil od centra
Centrum Sanrema s kasinem, nákupní zónou a tržnicí je prakticky za rohem a lze jej snadno prozkoumat pěšky. Mondénní Monte-Carlo je vzdáleno pouhých 30 minut jízdy autem a na letiště Nice se dostanete za méně než hodinu.

Golfové hřiště Circolo Golf degli Ulivi

Golfové hřiště Circolo Golf degli Ulivi bylo otevřeno již v roce 1928, kdy evropská smetánka období Belle Époque vyrážela na Květinovou riviéru, aby si užila dolce vita. Osmnáct jamek se vine olivovými háji na krásných horských svazích údolí Val Segna. Fairwaye jsou odpovídajícím způsobem kopcovité, takže hra zde musí být také poměrně přesná.

https://www.royalhotelsanremo.com

https://www.golfsanremo.com

Podobné články


Developed by MadFox design