Goldbergh Goldbergh

Goldbergh

28. 12.2020

Lyžařský ráj David Sport představuje zimní kolekci luxusní značky GOLDBERGH, kterou si díky jedinečnému stylu, špičkové kvalitě a dokonalému zpracování oblíbila i řada módních osobností. 

Značka GOLDBERGH pochází z Nizozemska a letos slaví 10. výročí. Její modely se vyznačují jednoduchým, moderním stylem a v kolekci je nejen lyžařská móda, ale i oblečení na fitness a do města, například skvělé zimní kabáty, které až do jara nebudete chtít sundat. 

Kromě oblíbené černé, bílé a červené barvy jsou letošním trendem zvířecí potisky, které se budou objevovat i v lyžařské kolekci, a metalická zlatá, jejíž odlesky se dokonale odráží nejen od bílého sněhu, ale prosvítí i šedivé zimní dny ve městě. Na sjezdovce i na apres-ski se skvěle vyjímají i výrazné neonové barvy, které v kolekci Goldbergh nemohou chybět.

Na oslavu 10. výročí letos značka představuje i limitovanou pánskou kolekci a speciální kolekci Moon Boots, které dokonale doladí každý outfit.

 

Oblečení i doplňky značky GOLDBERGH seženete v prodejnách David Sport i online na

https://www.davidsport.cz/

Fotogalerie


Podobné články


  • La Veranda představuje nové chutě
La Veranda představuje nové chutě
    Česko Restaurace Praha

    La Veranda představuje nové chutě

    La Veranda je jiná než ostatní fine diningové restaurace v Praze. Zde se již přes dvacet let podávají excelentní pokrmy, které jsou vždy dotažené do konce po chuťové i vizuální stránce. Tým restaurace La Veranda s majitelem Yurijem Kolesnikem dbá na celkový zážitek. Tedy interiér připomíná verandu francouzského stylu, kde se každý příchozí cítí jako doma. Pak ovšem nastupuje servis, který doma nepotkáte. Fantastický profesionální přístup je doslova dechberoucí. Směs všech těchto faktů a vjemů dělá z každé návštěvy restaurantu La Veranda dokonalý zážitek.

    22. 04.2024

  • Každé restauraci dát kus své energie Každé restauraci dát kus své energie
    Česko Restaurace Praha Lidé

    Každé restauraci dát kus své energie

    Vlastnit v Praze vyhlášenou restauraci je v konkurenci gastroscény v městě nad Vltavou velký kumšt. Když máte ale takové restaurace rovnou tři, pak už se nabízí otázka, jak je to možné. My to víme. Za tímto úspěchem stojí neobyčejně nápaditý a pracovitý muž, pan Yuri Kolesnik, který nám přiblížil vznik všech svých netradičních podniků.

    15. 04.2024

Developed by MadFox design