Gastro zážitek v královském prostředí Gastro zážitek v královském prostředí

Gastro zážitek v královském prostředí

17. 04.2024

Pětihvězdičkový lázeňský hotel Ensana Nové Lázně je ozdobou západočeských Mariánských Lázní. Jeho klienti si nově mohou pochutnat na delikatesách ve zrekonstruovaném interiéru restaurace Royal.

Přední evropský provozovatel lázeňských hotelů Ensana přináší svým klientům nejen možnost relaxace, ale také gastronomický zážitek na nejvyšší úrovni. Špičková česká i mezinárodní kuchyně je také dominantou hotelu Nové Lázně, který se nachází v těsném sousedství proslulé kolonády Karolinina a Rudolfova pramene.

Jídelní sál v novém hávu

Od letošních Vánoc si navíc hosté budu moci vychutnat zdravé vyvážené menu v novém prostředí. Velkorysý jídelní sál restaurace Royal nabízí královské prostory v odstínech zlaté, hnědé a bílé, design interiéru je doplněn pohodlnými křesly v barvách béžové, šedé a tmavě modré. Otevření restaurace Royal s novým interiérem, lobby barem a vinotékou je plánováno již pro vánoční pobyty 2023.

Jen pár kroků do společenského domu

Hotel Nové Lázně je navíc propojen s vyhlášeným společenským domem Casino, kde se pravidelně konají svatby, konference, ale i prestižní společenské akce, jako jsou plesy či koncerty. Jedná se o nejstarší část lázeňského komplexu, která byla postavena již v roce 1841. Samotný hotel Ensana Nové lázně nabízí 97 krásně zařízených pokojů nebo apartmá. Jeho součástí jsou i originální římské lázně zdobené mramorovými sloupy z roku 1896.

https://ensanahotels.com/cs/hotely/nove-lazne

Podobné články


Developed by MadFox design