Emirates bude do Prahy létat každý den Emirates bude do Prahy létat každý den

Emirates bude do Prahy létat každý den

28. 05.2021

Společnost Emirates oznámila, že navýší počet letů do Prahy z pěti na sedm týdně – šestý let bude provozován každý čtvrtek od 3. června a sedmý let každé pondělí od 5. července. Českým zákazníkům tak Emirates zprostředkuje v rámci své sítě spojení do více než 90 destinací s přestupem v Dubaji.

Od 3. června bude let EK 138 z Prahy odlétat každý čtvrtek ve 21:35 hodin, v Dubaji přistane následující den v 5:30 místního času. Zpáteční let EK 137 opustí Dubaj v 15:30 místního času, do Prahy dorazí v 19:55 hodin.

 Sedmý let bude provozován od 5. července každé pondělí a společnost Emirates tak bude na trase Praha – Dubaj pokrývat všech sedm dní v týdnu. Let EK 140 odletí z Prahy v 15:55 hodin, v Dubaji přistane ve 23:50 místního času. Zpáteční let EK 139 opustí Dubaj v 8:35 místního času a do Prahy dorazí ve 13:00 hodin.

 Trasu mezi Prahou a Dubají zajišťuje širokotrupý letoun Boeing 777-300ER. Letenky lze rezervovat na emirates.com nebo prostřednictvím cestovních kanceláří. Zákazníci nyní mohou využít více spojení, širšího výběru destinací i větší flexibility při rezervaci a plánování svých cest do Dubaje i dalších oblíbených exotických míst, jako jsou Maledivy nebo Seychely.

 Společnost Emirates v rámci své globální sítě bezpečně obnovila provoz do více než 90 destinací. Její moderní dopravní uzel Dubaj zůstává jedním z nejpopulárnějších prázdninových letovisek a „stopover“ destinací na světě. Toto pulzující město totiž nabízí vše od sluncem zalitých pláží či „světových nej“ po pohostinnost nejvyšší třídy a nepřeberné množství volnočasových i adrenalinových aktivit. Dubaj byla jedním z prvních měst na světě, které obdržely certifikát WTTC, první globálně platný bezpečnostní a hygienický certifikát, udělovaný Světovou radou pro cestování a turismus. Certifikát dokládá komplexnost a účinnost opatření, která Dubaj přijala k zajištění zdraví a bezpečnosti svých návštěvníků.

 My Emirates Pass: Exkluzivní nabídka, která promění palubní vstupenku Emirates na členskou kartu plnou výhod, nabízí zákazníkům Emirates skvělou příležitost prozkoumat Spojené arabské emiráty za méně peněz. Exkluzivních výhod mohou využít zákazníci Emirates letící do Dubaje a přes ni do 30. září 2021. Postačí jim v kterémkoli z partnerských míst předložit palubní vstupenku Emirates a platný průkaz totožnosti. My Emirates Pass zahrnuje slevy do více než 300 restaurací po celé zemi a více než 35 lázní ve špičkových hotelech. Zpřístupní také skvělé nabídky od mnoha turistických atrakcí, včetně vodního zábavního parku Atlantis Aquaventure a vyhlídky At the Top v nejvyšším mrakodrapu světa Burj Khalifa. Kompletní seznam partnerských míst je k dispozici na webových stránkách.

https://www.emirates.com

Podobné články


Developed by MadFox design