Počátek února bude patřit zvěřinovým hodům. Kde? Vyhlášená restaurace La Veranda, která letos oslavila krásných 20 let na vysoké české gastronomické scéně, svědomitě plní gurmánský kalendář. Od 7.-13.2.2023 si kuchařský tým připravil zvěřinové hody v elegantním a nadčasovém podání.
Předkrm v podobě Jambon persillé z kančího kolene, hořčice a domácí kváskový chléb. Hlavní chod hned ve dvojí podobě. Záleží na každém, jakou variantu zvolí. První je úchvatná Srnčí svíčková na smetaně s croissantem s brusinkami. Druhá klasika v nevídaném podání je Dančí plec se šípkovou omáčkou a mandlovými kroketami. Kaštanový dezert je fantastickou sladkou tečkou po výtečném gastronomickém zvěřinovém zážitku.
Díky velkému zájmu a časovému omezení doporučujeme rezervaci předem. Zima, zvěřina a fine dining k sobě v La Veranda patří.
Vinařství Chandon z Mendozy v Argentině, založené v roce 1959, se vyznačuje vinicemi v podhůří andských velehor sahající od 1 000 do 1 200 metrů nad mořem – skvělé výšky pro dosažení optimální zralosti, svěžesti a chuťového profilu. Tyto specifické podmínky dávají život šumivým vínům, které zpříjemní i vaše teplé letní dny.
Dominikánský rum Maestro Reserva je ódou na podmanivé mistrovství palírny Brugal a jejich neutuchající snahy o dokonalost. Master blenderka Jassil Villanueva vytvořila unikátní rumový zážitek díky speciální technice Dark Aromatic Toasting, která prohlubuje sladké tóny rumu.
Luxus v alpském duchu i vysoce profesionální a zároveň přívětivý přístup majitelky Elisabeth Gürtler a celého týmu Alpin Resort Sacher Seefeld. Takto lze ve zkratce definovat služby té nejvyšší úrovně, za kterými do tohoto rakouského resortu jezdí jen ti nejnáročnější hosté milující adrenalin i sport. Užijete si zde ale také další aktivity na čerstvém alpském vzduchu, relax v místním wellness a spánek si dopřejete v moderních a útulných pokojích.