Počátek února bude patřit zvěřinovým hodům. Kde? Vyhlášená restaurace La Veranda, která letos oslavila krásných 20 let na vysoké české gastronomické scéně, svědomitě plní gurmánský kalendář. Od 7.-13.2.2023 si kuchařský tým připravil zvěřinové hody v elegantním a nadčasovém podání.
Předkrm v podobě Jambon persillé z kančího kolene, hořčice a domácí kváskový chléb. Hlavní chod hned ve dvojí podobě. Záleží na každém, jakou variantu zvolí. První je úchvatná Srnčí svíčková na smetaně s croissantem s brusinkami. Druhá klasika v nevídaném podání je Dančí plec se šípkovou omáčkou a mandlovými kroketami. Kaštanový dezert je fantastickou sladkou tečkou po výtečném gastronomickém zvěřinovém zážitku.
Díky velkému zájmu a časovému omezení doporučujeme rezervaci předem. Zima, zvěřina a fine dining k sobě v La Veranda patří.
Restaurace La Veranda vítá letní sezonu novým degustačním menu, které oslavuje svěžest, barvy a lehkost sezónních surovin. Pod taktovkou šéfkuchařského týmu vznikly pokrmy, které v sobě snoubí sofistikovanou techniku s hravostí a důrazem na harmonii chutí.
Výběr vín je v České republice už řadu let velmi bohatý. K této rozmanitosti přispívá svou láskou ke „královskému nápoji“ také František Šamla. Spíše než jeho jméno se nám ale vybaví obsáhlé webové stránky s množstvím různorodých značek vín z různých regionů – Víno pro Vás.
Hotel Tennerhof je zcela výjimečný. Ojedinělým způsobem spojuje intimní, útulnou atmosféru malého rodinného podniku v tyrolském stylu s prvotřídním servisem. Privátní zahrada, rozlehlé wellness s vnitřním a venkovním bazénem, restaurace či vinný sklípek přispívají k dokonalé dovolené.