Pamatujete si, jaký byl rok 2010? Pro Dom Perignon to byl rok kontrastu, trpělivosti a odvahy. Znovu se ukázalo, že rozmarům přírody lidé neporučí, ani když jde o vinařské mistry, za kterými stojí léta zkušeností. Díky těmto znalostem se ale dokázali čelem postavit nepřízni počasí, která v létě 2010 postihla tamější vinice, a vytvořili tak velice osobitý ročník. Lahve ukrývají tekutou a na první pohled klidnou harmonii, která však probouzí silné emoce.Pro Dom Perignon je nedílnou součástí úspěšné rovnice čas. Ty nejlepší věci ho totiž většinou potřebují dost. Protože teprve čas může ukázat tu pravou podstatu, pravdu, která se neukrývá pouze na dně sklenky, ale v každé jedné kapce. Ročník Vintage 2010 je toho důkazem. Jeho jedinečnost potřebovala téměř deset let zrání na kalech v temných sklepech, ale nyní je připraven spatřit světlo světa.Už při prvním ovonění sklenky vám bude jasné, že tohle je víno plné kontrastů, které však dohromady skládají klidnou a pevnou mozaiku chutí. Hned na začátku na nose utkví vůně anglické zahrady po dešti a tropický les. Květinová svěžest a světelná měkkost odhaluje vitalitu mízy, vycházející z hloubek země. Amplituda, štědrost a pevnost vytvářejí harmonickou rovnováhu, doprovázenou pepřovou vibrací až do stříbřitých odrazů lesklého povrchu.
Pokud tedy hledáte vhodné víno pro rok 2020, Dom Perignon Vintage 2010 může být výtečnou volbou. Snad aby nám připomněl to, že pokud má člověk odhodlání, odvahu a trpělivost, dokáže příkoří osudu obrátit v něco velkolepého.
Restaurace La Veranda představuje nové sezónní menu, ve kterém se snoubí čerstvé suroviny, kreativní kombinace a kuchařská preciznost. Šéfkuchař sází na harmonii chutí a inspiraci přírodou – od lesních hub přes sladkou zeleninu až po šťavnaté maso v různých úpravách.
Na pražské gastro scéně se právě otevřelo místo, které nemá v Česku obdoby. KATCHI restaurant spojuje výstřední interiér, suverénní kuchyni a chuťový zážitek, na který se nezapomíná. Zatímco jiné podniky se drží stylu, Katchi tvoří atmosféru. Nabízí moderní twist, pět elementů chuti a show, která se odehrává na talíři i v prostoru. Za konceptem stojí podnikatel Štěpán Návrat, který je známý svým citem pro výjimečnost, detail a odvahu dělat věci jinak. Do čela kuchyně postavil výraznou osobnost současné české gastronomie – Sierru Holanovou, vítězku první české řady Hell’s Kitchen. Jejich propojení dalo vzniknout místu, kde moderní kuchyně dostává zcela nový rozměr.
Je soubor luxusních hotelů, špičkových restaurací a kaváren s několika pobočkami v České republice, na Slovensku a v Německu. Cílem těchto krásných míst je poskytovat hodnotné kulinářské zážitky a cítit se v restauracích a hotelech jako doma.
Síla spočívá v osobním přístupu ke všem hostům a v pozornosti věnované detailům ve všech aspektech cesty hosta.