CORNELIANI podle Tarantina CORNELIANI podle Tarantina

CORNELIANI podle Tarantina

22. 07.2020

Nová kolekce pánské módní značky CORNELIANI jaro/léto 2020 zázračně propojila minu-lost se současností. Inspirovala se filmem Quentina Tarantina Tenkrát v Hollywoodu. Avšak stejně jako ve filmu slavného režiséra nejedná se ani i u CORNELIANI o pouhou kopii, ale o nový pohled na módu. Výsledkem je rafinovaný mužný styl plný spontá-nnosti a pohodlí okořeněný závazkem značky dbát o životní prostředí v rámci svého projektu Circle.

Důraz na využití kvalitních moderních látek a high-tech technologií je znát už u parky, vojenské eskimo bundy, ikony mládeže 70. let. S jejím velkým objemem přichází nečekaná lehkost. Všestranné černé kožené bundě, známé jako Bomber, zas dodávají avantgardní nádech reflexní detaily.

Zvlášť udivující jsou u italské značky CORNELIANI elegantní ultralehké obleky. Jejich tajemství tkví v hedvábném a bavlněném popelínu. Všimněte si hlavně pocty osmdesátek – obleku Vogue. Podobně i samostatné kalhoty mají něco do sebe, spojují klasický střih s pohodlím sportovních oděvů. Saka pak nezaujmou jen svým elegantním vzhledem s puncem hravého zacházení s pruhy, vnitřními kapsami, zipy a reflexními prvky, ale hlavně praktickými vlastnostmi látek, jako je voděodolnost, vysoká pevnost a nemačkavost.

Neformální sekce „Style & Freedom“ nabízí např. mikiny a bundy s kapucí ze strečového semiše, zdobené grafikou a rozmanitými barevnými prvky. Celkový pocit lehkosti a měkkosti nové kolekce nakonec podtrhuje pánská obuv v ležérním i formální stylu. Vše je vytvořené z jelení a telecí kůže, s pružnými svršky a ultra lehkými podrážkami.

CORNELIANI nezapomíná ani na životní prostředí. Představuje projekt CIRCLE, v kterém dbá na používání ekologických tkanin a technik, které podtrhují závazek značky podporovat trvale udržitelný svět.

Navštivte obchod CORNELIANI v Široké ulici 14 v Praze 1.

https://www.corneliani.com/it/it/

Podobné články


  • La Veranda představuje nové chutě
La Veranda představuje nové chutě
    Česko Restaurace Praha

    La Veranda představuje nové chutě

    La Veranda je jiná než ostatní fine diningové restaurace v Praze. Zde se již přes dvacet let podávají excelentní pokrmy, které jsou vždy dotažené do konce po chuťové i vizuální stránce. Tým restaurace La Veranda s majitelem Yurijem Kolesnikem dbá na celkový zážitek. Tedy interiér připomíná verandu francouzského stylu, kde se každý příchozí cítí jako doma. Pak ovšem nastupuje servis, který doma nepotkáte. Fantastický profesionální přístup je doslova dechberoucí. Směs všech těchto faktů a vjemů dělá z každé návštěvy restaurantu La Veranda dokonalý zážitek.

    22. 04.2024

  • Každé restauraci dát kus své energie Každé restauraci dát kus své energie
    Česko Restaurace Praha Lidé

    Každé restauraci dát kus své energie

    Vlastnit v Praze vyhlášenou restauraci je v konkurenci gastroscény v městě nad Vltavou velký kumšt. Když máte ale takové restaurace rovnou tři, pak už se nabízí otázka, jak je to možné. My to víme. Za tímto úspěchem stojí neobyčejně nápaditý a pracovitý muž, pan Yuri Kolesnik, který nám přiblížil vznik všech svých netradičních podniků.

    15. 04.2024

Developed by MadFox design