Chateau Mcely slaví patnáctiny Chateau Mcely slaví patnáctiny

Chateau Mcely slaví patnáctiny

24. 02.2021

SPA hotel & Forest Retreat Chateau Mcely přivítal před 15 lety svého prvního hosta. Okouzlující zámeček a jeho nádherné přírodní okolí si od té doby získaly srdce mnoha návštěvníků. Nikdo by dnes už neřekl, že před 20 lety šlo o ruinu. Důvodů k oslavě znovuzrození krásného a přívětivého prostředí je ale víc!

Mcely jsou malá vesnička, které už od poloviny 17. století dominoval menší zámek. Od 50. let 20. stol postupně chátral. Jeho zlatý věk se vrátil až po přelomu tisíciletí díky péči manželů Inéz a Jamese Cusumano. Budoucí poslání zámku předurčila jejich vize. Díky Chateau Mcely chtějí přinášet mnohem více než jen pohostinnost. Přejí si obohacovat životy svých hostů, kolegů, investorů, dodavatelů, komunity a tím i celého světa, a měnit tak svět k lepšímu.

Staleté sídlo několika rodů změnilo i život majitelů. Bylo to přesně před 20. lety, kdy se paní Inéz se zámkem poprvé seznámila a zamilovala se do něj. Než došlo k otevření půvabného hotelu v zámeckém duchu, uplynulo ještě 5 let příprav a práce na rozsáhlé rekonstrukci budovy a přilehlé zahrady.

Ke dvacítce a patnáctce je však nutné dodat ještě další dvě příjemná čísla. Před 10 lety začali manželé Cusumano v zámecké laboratoři poprvé připravovat přírodní kosmetické elixíry MCELY BOUQUET. A před několika dny byla paní Inéz vyhlášena v anketě Hospodářských novin na 5. místě jako Top podnikatelka v České republice.

Letošní oslavy jsou tak mnohačetné. Podobně jako Chateau Mcely přináší hostům hned několik nádherných důvodů k radostnému pobytu v zámeckém prostředí. Nejen různorodé pokoje, vynikající kuchyně a SPA s přírodní místní aromaterapií, ale i nápadité akce a skvělé zázemí pro oslavy i firemní setkání. A díky oslavám úspěšné „patnácky“ se navíc každý dozví o zámeckém areálu i něco navíc. Narozeninový seriál začíná příběhem o zrození nové zámecké brány.

https://www.chateaumcely.cz

Podobné články


Developed by MadFox design