Chateau Mcely - bezstarostné léto na zámku Chateau Mcely - bezstarostné léto na zámku

Chateau Mcely - bezstarostné léto na zámku

16. 07.2020

Za pohádkovou dovolenou není třeba jezdit daleko. Stačí navštívit krásný zámek Chateau Mcely a rázem vás pohltí jeho zázračná atmosféra, která vás navnadí prožít bezstarostné léto.

Zámek, který se záhy stal prvním pětihvězdičkovým zeleným hotelem v Česku a druhým v Evropě, se nachází jen necelou hodinu jízdy od Prahy. Uvnitř si můžete vybrat z 24 velkoryse vybavených pokojů různého stylu. V prvním patře jsou inspirovány jednotlivými světadíly, v druhém budete moci putovat proměnami času. Báječné zážitky slibuje rovněž prvotřídní restaurace Piano Nobile a okouzlující zámecké lázně MCELY BOUQUET SPA se saunovým domečkem, venkovní vířivkou, koupacím biotopickým jezírkem a přírodním fitness!

Hotelové jezírko

To vše můžete letos okusit díky zvýhodněným balíčkům pro páry i rodiny s dětmi: LETNÍ ROMANCE na dvě noci, PRÁZDNINY NA ZÁMKU na 4 noci s možností dokoupení barového balíčku, polopenze či plné penze a také BEZSTAROSTNÉ LÉTO NA MÍRU pro milovníky soukromých dovolených či exkluzivních pronájmů v kruhu přátel. Léto v Chateau Mcely je bohaté i na rozmanité letní akce. V červnu láká na zámek gastronomická slavnost Růžová vína, zábavný Den otců nebo Oslava devatera kvítí a zahájení léta. Červenec zve na Letní grilování a Jógový víkend, v srpnu byste pak neměli promeškat akci Campagne time a DJ Lumiére nebo Jehně v zemi. Skvělá budou i promítání letního kina v parku a bonusové zámecké sobotní prohlídky. Pozadu nezůstává ani rozmanitá nabídka sportovního vyžití v okolní přírodě, stejně jako široký výběr procedur v Lázních Mcely Bouquet Spa. A děti? O ty je dobře postaráno jak v řadě pohybových aktivit, tak v měkkém bezpečí skákacího hradu nebo na lekcích dětské jógy.

Chanpagne

Vy se zatím můžete v klidu začíst třeba do magazínu Travel Fever, který je v Chateau Mcely jako doma.

www.chateaumcely.com

Fotogalerie


Podobné články


Developed by MadFox design