Chateau Mcely Chateau Mcely

Chateau Mcely

15. 01.2024

Únik od shonu a ruchu velkoměsta uprostřed Svatojiřského lesa a pětihektarového anglického parku v malebné vesničce Mcely jen necelou hodinu jízdy z centra Prahy ve směru na Mladou Boleslav.

Zámecký eco-chic hotel je ideálním místem pro odpočinkové a romantické pobyty, svatby i zážitkové firemní setkání. Zámek Mcely je místem dávné historie, výjimečné pozitivní energie, rovnováhy a harmonie, kde se zapomene na všední starosti.

Tipy:

24 pokojů – každý jiný a unikátní

Oceňovaná restaurace Piano Nobile

Mcely Bouquet Spa zasvěcené přírodní, místně inspirované bylinné aromaterapii

Celoroční kalendář akcí plný zážitků a zajímavý nabídek (tip Chateau Mcely – balíček Zimní pobyt platný od 2. ledna 2024)

MCELY BOUQUET
Čistě přírodní ručně míchaná kosmetická linie bez kompromisů pro pleť i celé tělo Objevte exkluzivní Divine kolekci plnou novinek v podobě vysoce funkčních a moderních produktů pro domácí komplexní péči o mladistvě vypadající a zdravou pleť, která se účinky blíží profesionálnímu ošetření v kosmetických salonech – rozjasňující Divine Vitamin C Serum, Divine Hyaluronic Serum pro okamžitou hydrataci a vyhlazení vrásek, Divine Garnet Peeling pro efektní vyhlazení pleti a božský Divine Herbal Cream

Nová kniha „Princezna Nely a tajemství mátového peříčka“ od zakladatelky Chateau Mcely, Inéz Cusumano

Odhalte celou princeznovskou kolekci Devatero ptáčků

https://www.chateaumcely.cz

Podobné články


Developed by MadFox design