Celoroční Šupina pro štěstí Celoroční Šupina pro štěstí

Celoroční Šupina pro štěstí

30. 09.2020

Na známou tradici s rybí šupinkou pod talířem během štědrovečerní večeře se pomalu zapomíná. Zcela určitě se vám ale vybaví, až v Třeboni navštívíte zdejší vyhlášené rybí restaurace Šupina a Šupinka a jejich atraktivní apartmány. Po vzoru vánoční tradice na Vás po celý rok čeká útulné prostředí a hojnost skvělých zážitků.

Rodinná restaurace Šupina těší hosty skvělými rybími specialitami už od roku 1992. Müllerovi ale po velkém gastronomickém úspěchu neusnuli na leknínech (Vavříny jsou přeci jen v centru rybníkářství méně časté...) a o 5 let později založili další útulnou hospůdku Šupinku. V roce 2012 se pak k restauracím připojily i oblíbené apartmány.

Ubytování u zdroje vynikajících delikates a hlavně v historickém centru Třeboně obklopeném chráněnou krajinnou oblastí nazvala rodina Müllerů po třeboňských rybnících. Vy se tak můžete ponořit do vln pohodlí Lásky, Víry, Naděje a Světa. Ke kterým později přibyly i apartmány další, jako jsou Dobrá vůle, Skutek a Překvapil.

A skutečně vás stylové interiéry překvapí, a to nejen bohatou výbavou, ale i umístěním v těsné blízkosti zámku Třeboň a jeho parku. Usazeny jsou přímo v ulici, která se jmenuje Valy a kde za doby Schwarzenbergů čekaly kočáry na rybníkáře Šustu, aby na nich vyjížděl ke svým rybníkům plných kaprů...

Krásné výhledy na zámek, park, přilehlou katovnu či hráz rybníka Svět nebo hradby vás uchvátí stejně jako citlivě zrekonstruované historické interiéry s koupelnami a WC. Vybaveny jsou vším, co lze od příjemného ubytování očekávat, včetně WiFi připojení a minibaru s rychlovarnou konvicí k přípravě různých druhů nápojů. A hlavně ta snídaně přímo v restauraci Šupinka!

Zažít nápaditý novotou vonící interiérový design spojený s historií pak můžete ve zcela nových apartmánech Potěšil a Rožmberk. Potěšil s vlastní kuchyňkou je určen pro 4 osoby. Rožmberk je téměř dvoupatrovým měšťanským palácem až pro 6 osob. V téměř 200 m2 se ukrývají 4 pokoje a dvě koupelny s WC, vanou a sprchovým koutem. Doplňuje je plně vybavená kuchyň a hlavně obývacímu pokoji vévodící krb.

 

http://www.supina.cz/

Fotogalerie


Podobné články


Developed by MadFox design