Bryan Adams a Kaldewei Bryan Adams a Kaldewei

Bryan Adams a Kaldewei

08. 01.2021

Legendární hudebník Bryan Adams ve spolupráci s renomovanou značkou Kaldewei vytvořili pro-jekt Přirozeně spojeni, který je oslavou blízkých vztahů a zároveň připomínkou důležitosti dodržovat hygienická opatření. Vznikla kolekce úžasně intimních fotografií, které tak představují nová smaltovaná umyvadla značky Kaldewei pro rok 2021.

Zodpovědnost spojuje

Hudebník Bryan Adams je známý i jako skvělý fotograf se smyslem pro detail. Nyní citlivě uchopil vysoce aktuální téma: měli bychom udržovat sociální distanc, zároveň jsme ale spolu nedílně spojeni jako rodina, přátelé i kolegové. V rámci projektu Přirozeně spojeni ve spolupráci s firmou Kaldewei Bryan Adams ukazuje, že v tom nemusí být rozpor. Když budeme dodržovat hygienická opatření, a brát tak ohled na své blízké, budeme si díky tomu ještě bližší než kdy předtím. „Všichni jsme přirozeně navzájem propojeni a máme vůči sobě a životnímu prostředí zodpovědnost. Běžné činnosti jako je mytí rukou jsou tak dnes důležitější než kdykoliv před tím,“ vysvětluje fotograf Bryan Adams myšlenku, která stojí za projektem. Koncem srpna se tak v berlínském fotoateliéru sešlo šest lidí různého věku, pohlaví a původu. Pod tekoucí vodou se jemně dotýkaly jejich ruce, a vznikly tak nezapomenutelné fotografie, které tematizují potřebu doteku i očisty rukou.

Ming a Miena

Spojení s firmou Kaldewei z fotografií vyplývá zcela přirozeně, protože firma již více než sto let zhotovuje výrobky ze smaltované oceli, jež díky svému přírodnímu složení činí každý povrch jedinečným. Nyní představuje nová umyvadla Ming a Miena. Ming je synonymem jemné rafinovanosti. Konvexně vyduté linie vytvářejí smyslnou siluetu, zatímco neutrální barvy bílá a černá zůstávají v pozadí a nabízejí rozmanité designové možnosti. Naproti tomu Miena oživuje koupelny neotřelými barvami v tónech modré a fialové. Zdrženlivý design ve spojení s odstíny „Soft Touch“ Mint, „Sweet Love“ Pink, „Deep Dream“ Petrol, „Navyblue“ Matt a v dalších 13 barvách proměňuje koupelnu v útulné místo a příjemné útočiště plné života.

https://www.kaldewei.cz

Fotogalerie


Podobné články


  • Stylové oživení Podskalí – VYŠEHRADSKÁ 33 Stylové oživení Podskalí – VYŠEHRADSKÁ 33
    Bydlení Česko Praha

    Stylové oživení Podskalí – VYŠEHRADSKÁ 33

    Nový developerský projekt Vyšehradská 33 v samotném srdci Prahy nabídne budoucím majitelům plný komfort moderního bydlení. Zrenovovaný klasicistní dům s citlivě dokomponovanou novostavbou ve vnitrobloku poskytne unikátní výhody bydlení v centru velkoměsta s bonusy novostavby, včetně parkování, předzahrádek a balkonů.

    09. 04.2024

  • Spánek na prvním místě Spánek na prvním místě
    Bydlení Design Luxus Praha

    Spánek na prvním místě

    Plnohodnotný spánek je dar, který si můžeme nadělit i my sami. Stačí pro něj vytvořit vhodné podmínky. Jednou z těch nejzásadnějších je vhodné lůžko. V showroomu Naty Naty společnosti Rosendahl s.r.o. lze vybírat z rozmanité škály nejen luxusních postelí nejlepších světových značek, ale také z veškerého kvalitního příslušenství vhodného do Vaší ložnice.

    16. 03.2024

Developed by MadFox design