Jubilejní 30 číslo magazínu TRAVEL FEVER
27. 11.2025
07. 07.2024
Dominikánský rum Maestro Reserva je ódou na podmanivé mistrovství palírny Brugal a jejich neutuchající snahy o dokonalost. Master blenderka Jassil Villanueva vytvořila unikátní rumový zážitek díky speciální technice Dark Aromatic Toasting, která prohlubuje sladké tóny rumu.
Ultra prémiová značka rumů Brugal se zrodila z vášně pěti generací Maestros Roneros v Dominikánské republice. Už 135 let zde rumoví mistři rodiny Brugal cizelují výjimečný rum. Master blenderka Jassil Villanueva z páté generace navazuje na podmanivé dědictví značky a představuje své nejnovější mistrovské dílo – stálou edici prestižního rumu Maestro Reserva, které ztělesňuje celoživotní touhu po dokonalosti a výjimečnou chuť rumů Brugal.
V procesu výroby rumu Maestro Reserva využívá inovativní techniku Dark Aromatic Toasting. Rum zraje v amerických dubových sudech po sherry. Poté se přelije do jiných nádob a sudy se opatrně vypálí, čímž se ze dřeva uvolní karamelové tóny. Po opětovném naplnění předají sudy rumu jemné karamelové tóny s nádechem dubu, medu a kouře. Dřevo se postará o nádhernou jantarovou barvu rumu a jeho výbornou sametovou plnou chuť s tóny vanilky a pomerančové kůry a jemnou hořkostí hnědého cukru. Tajemství výjimečné chuti tkví v tom správném okamžiku, kdy se sudy vypálí a naplní a v délce zrání. Technika Dark Aromatic Toasting rum přirozeně osladí bez přidaných cukrů a dalších přísad. Každá generace rodiny Brugal obohacuje proces výroby a předává svým potomkům dědictví, které zůstává uchováno v jedinečné chuti rumu i znalostech jeho výroby. A právě mnohaletou praxi, trpělivost a detailní péči otiskla Jassil Villanueva Quintana do rumu Maestro Reserva.
„Moje rodina si hluboce váží elegance a duše rumu Brugal. Sama jsem vstřebala spoustu moudrosti od předešlých generací Maestros Ronero. A využila jsem je při skládání rumu Maestro Reserva, který evokuje perfektní moment. Věřím, že bude ozdobou všech velkých životních událostí, které se zapíší do historie vaší rodiny,“ komentuje Jassil Villanueva Quintana. Prémiový rum Maestro Reserva si nejlépe vychutnáte samotný nebo na ledu. Nejprve vás okouzlí jemná dubová vůně s tóny ovoce a nádechem kouře, karamelu a medu. Na patře vynikne chuť vanilky a karamelu, které ustupují jemným tónům hořké čokolády a sušeného ovoce s nádechem pražených oříšků a pomerančové kůry.
Rum Maestro Reserva zdobí krásná skleněná láhev vyrobená na míru. Kartonový obal je ekologický, recyklovatelný a ctí principy udržitelnosti palírny Brugal.
27. 11.2025
Když se známé osobnosti a nároční klienti rozhodují, kde se v Miláně ubytovat, vůbec nepochybují. Zpravidla totiž zamíří do svého i našeho oblíbeného hotelu Principe di Savoia. Ředitel hotelu Ezio Indiani, který hotel vede téměř dvacet let, si s námi povídal nejen o známých osobnostech, se kterými se zde setkal a které do hotelu rádi jezdí, ale také o svých zkušenostech a vyhlášených službách.
22. 11.2025
Pětihvězdičkový lázeňský hotel Ensana Nové Lázně je ozdobou západočeských Mariánských Lázní. Jeho klienti si užívají špičkové lázeňské péče, ale ani jejich chuťové pohárky nestrádají, ba naopak pochutnávají na delikatesách v restauraci Royal.
16. 11.2025
Developed by MadFox design