Ať žije Itálie Ať žije Itálie

Ať žije Itálie

30. 10.2023

Slavná italská metropole Milán má mnoho tváří. Možná tolik, kolik může být názorů na módu, s níž je město neodmyslitelně spjato. Je proměnlivé, plné barev a odstínů. A také noblesy. To vše nabízí i prestižní milánský hotel Principe di Savoia, který je výběrem všeho dobrého, co v severoitalském městě můžete okusit.

Pohodlí hodné šlechtice

Všechny pokoje a rozlehlá hotelová apartmá evokují atmosféru oázy – klidného a krásného místa uprostřed živoucí městské krajiny. Interiéry jsou plné klasického glamour stylu protkaného špičkovou rafinovaností. Právě zde je tak snadné uvěřit lehkosti života.

Galerie chutí

Moderní luxus v hávu tradičního milánského designu je znát i v Acanto restaurantu. Úžasné jsou především chuťově kreace šéfkuchaře Alessandra Buffolina, zvlášť když volba padne na nové à la carte menu s jeho osobní interpretací klasických italských jídel. Před večeří je ale dobré přiklonit se ke zdejšímu zvyku – speciální chvilce pro aperitiv. Milánský zvyk užít si před večeří doušek skvělého drinku podpoří nabídka Principe baru, ve čtvrtek navíc s mimořádnou plejádou jednohubek. Ať žije Aperitivo!

Penthouse úchvatných zážitků

Projít si Milán může trvat hodiny, v hotelu Principe di Savoia však budete mít slavné město jako na dlani. Vyvezte se výtahem až do 10. patra a vychutnejte si výhled, který opravdu stojí za to. S klidem se pak oddejte relaxu v rozlehlém hotelovém Clubu 10 Fitness & Beauty Center s bazénem, saunami, masážemi a kosmetickou péčí. A objevujete dál hotel Principe di Savoia i Milán. Má vskutku neobyčejné kouzlo.

https://www.dorchestercollection.com/en/milan/hotel-principe-di-savoia/

Fotogalerie


Podobné články


Developed by MadFox design