Argentinské vinařství Chandon Argentinské vinařství Chandon

Argentinské vinařství Chandon

22. 07.2024

Vinařství Chandon z Mendozy v Argentině, založené v roce 1959, se vyznačuje vinicemi v podhůří andských velehor sahající od 1 000 do 1 200 metrů nad mořem – skvělé výšky pro dosažení optimální zralosti, svěžesti a chuťového profilu. Tyto specifické podmínky dávají život šumivým vínům, které zpříjemní i vaše teplé letní dny.

Hořkosladký CHANDON GARDEN SPRITZ je jako stvořený na „aperitivo“ chvíle v kruhu blízkých přátel. Je tvořen šumivým vínem Chandon obohaceném směsí macerované kůry z udržitelně vypěstovaných argentinských pomerančů a vybraných bylin. Kromě perfektně vyvážené chuti zaujme Chandon Garden Spritz složením, v celé fázi výroby se nepoužívají žádná umělá aromata ani umělá barviva. Navíc má o polovinu méně cukru v porovnání s ostatními značkami spritzu na trhu, takže je jeho chuť přirozená a jednoduše lahodná. Stačí si ho jen nachladit a vychutnat – nejlépe na kostkách ledu s plátkem pomeranče a rozmarýnem. Pro ty, kteří dávají přednost klasičtějšímu chuťovému profilu, je tady CHANDON BRUT a nejnovějším přírůstkem do rodiny Chandon je CHANDON ROSÉ, šumivé růžové víno s jemným perlením, které v sobě spojuje vášeň argentinského vinařství a dotek francouzské elegance.  Je komplexní a zároveň delikátní, s tóny jahod, třešní a švestek.

 

Podobné články


  • KATCHI restaurant & cocktail bar: Pražský podnik, který přepisuje pravidla moderní gastronomie KATCHI restaurant & cocktail bar: Pražský podnik, který přepisuje pravidla moderní gastronomie
    Česko Restaurace Léto Praha

    KATCHI restaurant & cocktail bar: Pražský podnik, který přepisuje pravidla moderní gastronomie

    Na pražské gastro scéně se právě otevřelo místo, které nemá v Česku obdoby. KATCHI restaurant spojuje výstřední interiér, suverénní kuchyni a chuťový zážitek, na který se nezapomíná. Zatímco jiné podniky se drží stylu, Katchi tvoří atmosféru. Nabízí moderní twist, pět elementů chuti a show, která se odehrává na talíři i v prostoru. Za konceptem stojí podnikatel Štěpán Návrat, který je známý svým citem pro výjimečnost, detail a odvahu dělat věci jinak. Do čela kuchyně postavil výraznou osobnost současné české gastronomie – Sierru Holanovou, vítězku první české řady Hell’s Kitchen. Jejich propojení dalo vzniknout místu, kde moderní kuchyně dostává zcela nový rozměr.

    07. 08.2025

  • Emblem Places Emblem Places
    Styl Česko Luxus Restaurace Praha

    Emblem Places

    Je soubor luxusních hotelů, špičkových restaurací a kaváren s několika pobočkami v České republice, na Slovensku a v Německu. Cílem těchto krásných míst je poskytovat hodnotné kulinářské zážitky a cítit se v restauracích a hotelech jako doma. Síla spočívá v osobním přístupu ke všem hostům a v pozornosti věnované detailům ve všech aspektech cesty hosta.

    04. 08.2025

Developed by MadFox design