Alpské léto s alpakami Alpské léto s alpakami

Alpské léto s alpakami

04. 05.2021

Pětihvězdičkový superior Hotel Aurelio Lech se pilně připravuje na letní sezonu, kterou zahájí v druhé polovině června. Bude plná neopakovatelných zážitků, včetně velké letošní novinky – setkání s jihoamerickými lamami alpakami.

Jen málokterý z rakouských butique hotelů přitahuje rok co rok pozornost světové veřejnosti tak jako Hotel Aurelio v rakouském Lechu. Už by se mohlo zdát, že po nastřádání mnohých ocenění není čím překvapit. Opak je ale pravdou. Profesionalita služeb a kreativita týmu Aurelia přináší hostům hotelu neustále jedinečné zážitky. A tak je to i letos, a to nejen, díky úchvatným lamám alpakám.

Horský ráj

Spojení pětihvězdičkového hotelu a chov alpak lze bezesporu označit za raritu. Pobyt tří krásných tvorů v areálu Aurelia má však svůj dobrý důvod. Hiero, Domingo a Yaki vyzařují obdivuhodně uklidňující energii. Stačí jim být nablízku nebo sledovat jejich poklidné, a přesto radostné chování. Jako by se člověka v tu chvíli zmocnil klid a uspokojení. I to je důvod, proč mohou hosté hostelu zažít neopakovatelná cvičení jógy, při kterých jim budou asistovat právě alpaky. K setkání s ladnými jihoamerickými lamami však může dojít i během pikniku, nebo když je vyvádí manažer hotelu Axel Pfefferkorn, který se o ně trpělivě stará, na pastvu. Stačí jen krátké setkání s chlupatými členy týmu Aurelia a dosvědčí vám, že jsou právem trefně označovány za zvířecí antidepresiva. 

Zdraví a zábava

Celý tým Hotelu Aurelio v čele s Axelem Pfefferkornem dělá vše pro to, aby v Lechu zahájili letní sezonu 25. června a mohli ji ukončit až 26. září. Dokonale bezstarostný a relaxační pobyt zajistí nejen bezpečnostní opatření pro zachování zdraví hostů, ale také bohatý program plný speciálních akcí.

Tipy

Doporučujeme vyzkoušet i krásné devítijamkové golfové hřiště, horské túry a v neposlední řadě výlety na kole. Nezapomenutelný je rovněž výhled z pokojů, který směřuje na městečko a hory.

https://www.aureliolech.com

Podobné články


Developed by MadFox design