Alpské království Alpské království

Alpské království

25. 07.2023

V Rakouském Tyrolsku skýtají Alpy nádherná zákoutí. Zcela jedinečnou je pak náhorní planina Seefeld – Tirols Hochplateau. Klidné a slunné místo ve výšce 1200 metrů nad mořem si můžete skvěle užít v pětihvězdičkovém superior wellness hotelu Alpin Resort Sacher. Ano, je to přesně ten Sacher! Patřící mezi tři holety pyšnící se tímto jménem. S naším magazínem pak dokonce s jednou nocí gratis.

Dokonalé místo

Hotel je skvěle umístěn ve svahu jen pár minut chůze od centra Seefeldu a přesto v klidné zóně s výhledem nejen na údolí, ale zejména na okolní štíty hor. Obklopuje ho park o rozloze 20 000 m² s bazény, jezírky nebo odpočinkovou zónou.

Na špici kvality

Alpin Resort Sacher, který s láskou a nápaditostí sobě vlastní vede paní majitelka Elisabeth Gürtler, je členem The Leading Hotels of the World. Letos byl navíc oceněn za to, jak skvěle dokáže propojit tradice s inovacemi. Jeho atmosféra si vás okamžitě získá nejen přívětivými horskými interiéry, ale i zdvořilým a profesionálním přístupem a kvalitou služeb hodný jména Sacher.

Království odpočinku

Hotelová wellness zóna o rozloze 4 700 m² je neuvěřitelně rozmanitá. Zaplavat si můžete v klasickém bazénu, infinity bazénu ale také v horském jezírku o rozloze 800 m2. Saunový svět vás uchvátí svou pestrostí i výhledem na horskou krajinu. Společně s odpočinkem v relaxačních místnostech a wellness procedurami se budete pokaždé cítit jako znovuzrození.

Kulinářské speciality

Restaurace „Der Max“ v Sacher Seefeld je nejlépe hodnocenou restaurací v Seefeldu. Gurmánská kuchyně vás každý den překvapí světovými i místními recepturami i tím, jak pestře dokáže využívat čerstvé regionální suroviny.

Výhoda jen pro vás

Dopřejte si čas pro relaxaci a maximální okouzlení horskou přírodou Seefeldu. Pokud si v hotelu Alpin Resort Sacher zvolíte pobyt v Juniorsuite na 3 noci, tu čtvrtou získáte s naším magazínem jako bonus zdarma. Stačí uvést heslo: Travel Fever Special

3+1 noc grátis platí do 20. prosince 2023

 Tipy:

Pravý a jedinečný Sacher dort u snídaně

Ranní plavání v infinity bazénu

Skvělá golfová hřiště v okolí. Za nás vede Seefeld – Wildmoos

https://seefeld.sacher.com

Fotogalerie


Podobné články


Developed by MadFox design