Je soubor luxusních hotelů, špičkových restaurací a kaváren s několika pobočkami v České republice, na Slovensku a v Německu. Cílem těchto krásných míst je poskytovat hodnotné kulinářské zážitky a cítit se v restauracích a hotelech jako doma.
Síla spočívá v osobním přístupu ke všem hostům a v pozornosti věnované detailům ve všech aspektech cesty hosta.
RESTAURACE LVÍ DVŮR
Znovuotevřená restaurace na Pražském hradě vás potěší poctivou českou gastronomií a skvělým obědovým menu. Úžasné místo s výhledy na Pražský hrad je také to pravé pro vaše nevšední eventy, firemní večírky, narozeninové oslavy, promoce nebo romantické svatby.
V jádru renesanční Lví dvůr na Pražském hradě jako tradiční restaurace začal fungovat až v 60. letech 20. století. Památka stojící hned u Prašného mostu prošla mnoha přestavbami, naposledy v době polistopadové, Kdy na její střeše „vyrostla“ prosklená terasa. Architekt Josef Pleskot jí dokonale vytěžil pro jeden z nejhezčích pražských výhledů.
České speciality Telecí řízek s bramborovým salátem, vynikající svíčková, poctivá kulajda s voňavými hříbky nebo vyhlášené pražské selátko vám připraví profesionální tým restaurace. V nápojovém lístku naleznete čepované pivo Plzeň nebo pečlivě vybraná moravská a světová vína. Koktejly má na starosti barista. Nabídka bohatého rautu světové kuchyně potěší každého milovníka kvalitního jídla. Vybrat si také můžete z hudební nabídky restaurace. Akce jsou určené až pro 150 hostů včetně nádherné terasy. Pro vaše maximální soukromí jsou určené dva salonky, prezidentský a salonek umělce světového formátu Bořka Šípka.
RESTAURACE BRICK`S HERGETOVA CIHELNA
Praha se stává centrem kulinářského umění. Restaurace BRICK’S Hergetova cihelna na Malé Straně má nové menu patřící do top gastronomie na českém trhu.
Čeká na vás nejenom inovativní menu, které v kombinaci s unikátním místem restaurace, přináší do metropole světovou gastronomii, ale i poctivá česká kuchyně. Je kladen důraz na výběr nejlepších surovin a smysl pro umělecký detail. Nabízí návštěvníkům nevšední a nezapomenutelný zážitek. Vše umocněné kulisami magické Prahy s romantickými výhledy na nejkrásnější památky, jako je Karlův most. Různé speciální akce vám zpříjemní každé roční období. Velmi oblíbené jsou brunche, kde nechybí bohatý raut, skvělá hudba nebo dětský koutek s hosteskou.
Restaurace se stala oblíbeným místem pro firemní akce, narozeniny, svatby. Komplex Hergetovy cihelny nabízí široké spektrum využití pro každého, od prezentace luxusních značek po rodinnou oslavu.
CAFÉ CIHELNA
Je místem s kouzelnou atmosférou Malé Strany, kde vždy dostanete nejlepší kávu v Praze. Kavárna servíruje bohaté snídaně, domácí zákusky a skvělé menu celý den
Kavárna se nachází vedle Kafkova muzea a její atmosféra je inspirovaná právě tímto velikánem. V kavárně si můžete půjčit knihy Franze Kafky a u kávy se začíst do některých z děl. Je zde dětský koutek a technika s ozvučením pro tiskové konference, firemní prezentace nebo narozeninové párty. Na cestu si můžete koupit i oblíbenou čokoládu nebo sušenku Franze Kafky. Terasa kavárny s květinami láká k posezení a relaxaci s příjemnou hudbou.
GEORGE PRIME STEAK
Vlajkovou lodí skupiny Emblem Places je kromě hotelu Emblem restaurace George Prime Steak. Světově uznávaná restaurace, která je součástí hotelu.
Objevte špičkovou gastronomii v George Prime Steak, typickém americkém steakhousu v srdci Starého Města v Praze. Dopřejte si umění dokonalosti s prvotřídními steaky, z nichž každý je ručně vybírán a skvěle připraven, aby poskytl každému návštěvníkovi jedinečný kulinářský zážitek.
V jídelním lístku najdete také nejčerstvější mořské plody a inovativní pokrmy, které doplňuje rozsáhlá kolekce prestižních kalifornských vín a ručně připravované klasické koktejly. V George Prime Steak je to rozhodně mix dokonalých steaků, výjimečných vín, nadčasových koktejlů a nezapomenutelného zážitku. Součástí restaurace jsou i salonky pro soukromé nebo firemní akce.
Na pražské gastro scéně se právě otevřelo místo, které nemá v Česku obdoby. KATCHI restaurant spojuje výstřední interiér, suverénní kuchyni a chuťový zážitek, na který se nezapomíná. Zatímco jiné podniky se drží stylu, Katchi tvoří atmosféru. Nabízí moderní twist, pět elementů chuti a show, která se odehrává na talíři i v prostoru. Za konceptem stojí podnikatel Štěpán Návrat, který je známý svým citem pro výjimečnost, detail a odvahu dělat věci jinak. Do čela kuchyně postavil výraznou osobnost současné české gastronomie – Sierru Holanovou, vítězku první české řady Hell’s Kitchen. Jejich propojení dalo vzniknout místu, kde moderní kuchyně dostává zcela nový rozměr.
Oblíbený vinohradský bar Mánesova Bar and Books, který uzavřel svoji etapu po krásných 17 letech minulý rok v září, se přesunul téměř v identické podobě do centra, kousek od Národní třídy.