Premium Gastro Premium Gastro

Premium Gastro

16. 07.2023

Mám obavu o budoucnost gastronomie v Čechách, říká Petr Svejkovský, zakladatel projektu Premium Gastro.

Petr Svejkovský je zakladatelem projektu Premium Gastro, se kterým je úspěšně na trhu již 13 let. Sám vystudoval prestižní hotelovou školu École hôtelière de Lausanne ve Švýcarsku, své zkušenosti pak sbíral jako důstojník v gastronomické sekci na luxusních zámořských lodích. Po návratu zpět do ČR se rozhodl českou gastronomii rozvíjet a podporovat z pozice dodavatele vybavení.

V Premium Gastro jsme rádi za medializaci gastronomie, více však věříme v poctivost řemesla. Velkou obavu máme o celkovou kvalitu gastronomie – především pak o kvalitní mladé pracovníky. Proto se ze své pozice snažíme podporovat tento krásný obor a to zejména dvěma směry.

Nejlepší pracovní partnerství

První je péče o naše klienty. Každému klientovi pomáháme s výběrem vybavení individuálně při osobní schůzce, vnímáme to jako vážné rozhodnutí, které ovlivní budoucí kvalitu poskytovaných služeb. Proto vždy detailně procházíme potřeby zákazníka a jeho provozu, dbáme na materiál, odolnost v provozu, zemi původu, ekonomickou stránku v čase. Kritérií pro správný výběr vybavení je opravdu mnoho a my se snažíme vším klienta zodpovědně provést. S našimi klienty tak navazujeme dlouhodobé vztahy, které nezřídka končí přátelstvím, a snažíme se jim být tím nejlepším partnerem.

 Mladí talenti

Druhým směrem je podpora a motivace v kvalitním vzdělávání mladých talentů. Dlouhodobě podporujeme a spolupracujeme s projekty KU Young chef, Food Adictors, Studuj Gastro. Ty nejlepší studenty pak od nás čeká například stáž na École hôtelière de Lausanne. Vnímáme také dlouhodobě těžkou otázku adaptace oborových podmínek pro lepší konkurenceschopnost na trhu práce vůči jiným oborům. Proto se snažíme propojovat možné zaměstnavatele s nadějnými talenty. Naším cílem je, aby se potkávali kvalitní studenti se zájmem o obor s atraktivními zaměstnavateli. Snažíme se dát možným zaměstnavatelům možnost prezentovat se mladým, nadějným absolventům. V tom vidíme naději na budoucnost kvalitní gastronomie v Čechách.

https://premium-gastro.com

Podobné články


  • KVILDY.CAFÉ KVILDY.CAFÉ
    Česko Sport Restaurace Šumava

    KVILDY.CAFÉ

    Dovolená na horách je zdravým osvěžením všedních dnů. Na Šumavě ale můžete pookřát i jinak. Ve známé horské obci Kvilda vám energii dodá nejen vynikající káva, ale také další nabídka skvělého jídla a nápojů moderně zařízeného bistra s názvem Kvildy.Café.

    28. 08.2023

  • Každé restauraci dát kus své energie Každé restauraci dát kus své energie
    Česko Restaurace Praha Lidé

    Každé restauraci dát kus své energie

    Vlastnit v Praze vyhlášenou restauraci je v konkurenci gastroscény v městě nad Vltavou velký kumšt. Když máte ale takové restaurace rovnou tři, pak už se nabízí otázka, jak je to možné. My to víme. Za tímto úspěchem stojí neobyčejně nápaditý a pracovitý muž, pan Yuri Kolesnik, který nám přiblížil vznik všech svých netradičních podniků.

    21. 08.2023

Developed by MadFox design