Wellness hotel Chalupa Wellness hotel Chalupa

Wellness hotel Chalupa

15. 07.2020

Šumava je plná různých chat a chalup. Jedna z nich se ale v mnohém liší, je to wellnes hotel. Čest názvu Chalupa činí hlavně svým horským vzhledem. Uvnitř ale najdete bezvadné pohodlí a hlavně rozměrný bazén.

Šumavská obec Prášily zažívá od 90. let svůj novodobý rozkvět. Přijedete k ní od Srní, Hartmanic, nebo i odbočkou z hlavní silnice na Železnou Rudu. Dříve byla odříznutá od světa, a tak tu na vás čeká nádherně zachovalá příroda. A také dobré ubytování. Na nový wellnes hotel Chalupa narazíte přímo v soukromé botanické zahradě. Moderní dřevem prodchnutá budova v sobě ukrývá nadstandardně vybavené dvoulůžkové pokoje a dvoupokojová apartmá se 4 lůžky. V každém se nachází vlastní WC se sprchovým koutem, minibar, trezor, TV, WiFi a vlastní balkón. U objektu zaparkujete na hlídaném parkovišti. Velkou předností hotelu je vlastní wellness zóna. Její bazén láká ke koupání nejen svými rozměry 18x9 m, ale i 12 masážními tryskami, protiproudem či masážním chrličem. Potěší i vyhřívaná lavice, finská sauna a parní kabina. K osvěžení lze využít zážitkovou sprchou s tryskami, chrličem a ochlazovacím kyblíkem.

Pokoj

 

Na Šumavě a zvláště v Prášilech je o zábavu postaráno i venku. Můžete podniknout kratší či delší výpravy za krásami přírody, a to pěšky i na kole. Turistické trasy vás zavedou např. k jezeru Laka, Prášilskému jezeru a na horu Poledník s rozhlednou (1315 m). V zimě si užijete nedaleké sjezdovky a rozmanité běžecké tratě. Ovšem samotné Prášily nabízejí také spoustu lákadel, možná proto se místu říká Prášilský ráj. Soukromá botanická zahrada leží hned vedle hotelu. Nevynechejte ani pozorování bizonů a příležitost vyzkoušet obratnost v lanovém parku. Odměnou vám může být příjemná projížďka na koni plemene Hafling, který pochází z tyrolských Alp.

https://www.hotelchalupa.cz/

Bazén a wellness

Fotogalerie


Podobné články


Developed by MadFox design