Vivat Victoria! Vivat Victoria!

Vivat Victoria!

05. 11.2020

Už víc jak čtvrtstoletí nacházejí zájemci o bydlení svůj nový domov v projektech společnosti Real-Treuhand Reality & Development. Vedle kvality provedení oceňují dlouhodobou hodnotu, výběr lokalit, pomalé stárnutí a bezproblémovou údržbu nemo-vitosti. Těmito přednostmi oplývá i nová hvězda developerského trhu – obytný komplex Victoria Košíře, který vítá první obyvatele. Vivat Victoria!

Real-Treuhand Reality & Development působí v České republice už od roku 1992. Jako dceřiná společnost Raiffeisenlandesbank Oberösterreich se může opřít o stabilní finanční zázemí a zároveň stavět na spolupráci a zkušenostech dalších specializovaných firem holdingu Real-Treuhand Management GmbH, jehož je rovněž součástí. Není tedy divu, že v portfoliu její činnosti nalezneme realizaci projektů všech velikostí, od řadového domu až po výstavbu nové městské čtvrti. Vše v nejvyšším standardu.

Vysokou kvalitou stavby a nízkými přidruženými náklady se může pochlubit i novinka na realitním trhu – projekt Victoria Košíře. Novostavba, jež zdobí nároží ulic Musílkova, Tůmova a Slávy Horníka v Košířích je po kolaudaci, a tak jsou nabízené byty ihned k nastěhování. Jejich výhodou je snaha architektů přidružit k většině z nich balkon, lodžii, terasu nebo předzahrádku. U střešních bytů s nádherným výhledem na Prahu pak najdeme dokonce zatravněnou část terasy. Ostatně zeleň a klid je hlavní předností části Prahy 5, kde Victoria Košíře stojí. V blízkosti se nacházejí lesy přírodních památek Vidoule a Skalka a k procházkám vybízí i park Cibulka. Předností místa je také rychlé spojení do centra města ze stanice tramvaje a autobusu Kavalírka, a hlavně bohatá občanská vybavenost Košíř.

Tu ocení všichni budoucí obyvatelé Victoria Košíře, pro něž je připraveno 76 bytů s dispozicí 1 + kk až 4 + kk s velikostí od 32 m2 do 120 m2. Vyberou si mezi nimi nejen jednotlivci a páry všech věkových kategorií, ale potěší i rodiny s dětmi. Samozřejmostí je dostatečný počet sklepů a podzemních parkovacích stání.

Současně při budování Victoria Košíře připravuje společnost Real-Treuhand Reality& Development svůj další projekt – Green Village. Vesnička moderních rodinných domů, jejíž podoba ctí ráz typické středočeské vsi, už pomalu zabydluje úchvatnou přírodní scenérii Benešovska. Blízko Konopiště a tamního golfového klubu budou mít obyvatelé Green Village k dispozici vlastní náves s jezírkem, dětské hřiště a sportoviště. Nedaleko je také město Bystřice s vlastní poliklinikou a bohatou občanskou vybaveností. V první etapě vznikne 21 moderně promyšlených domů s dispozicí 5 + kk ve vysokém standardu. Spojení okolní bujné přírody se snadnou dostupností Prahy (cca 40 min.) vytváří ze „zelené vesničky“ další skvělé místo pro život.

https://rt-reality.cz/

 Green Village

Umístění je přímo na jamce číslo 17 Golf & Spa Resortu Konopiště (hřiště d’Este). Dvě plnohodnotná golfová členství dostanou všichni noví majitelé.

Sportoviště a dětské hřiště

Romantické jezírko s molem

Příjemná zákoutí a dostatek místa k parkování i pro hosty

 

https://greenvillage.cz/

Victoria Košíře

Téměř každý byt má balkon, lodžii, terasu nebo předzahrádku

Rezidenční bydlení v klidné pražské lokalitě

Nedaleko se nacházejí rozsáhlé zelené plochy, lesy a park

Do centra za pár minut tramvají nebo autobusem

https://victoriakosire.cz/

Fotogalerie


Podobné články


  • Stylové oživení Podskalí – VYŠEHRADSKÁ 33 Stylové oživení Podskalí – VYŠEHRADSKÁ 33
    Bydlení Česko Praha

    Stylové oživení Podskalí – VYŠEHRADSKÁ 33

    Nový developerský projekt Vyšehradská 33 v samotném srdci Prahy nabídne budoucím majitelům plný komfort moderního bydlení. Zrenovovaný klasicistní dům s citlivě dokomponovanou novostavbou ve vnitrobloku poskytne unikátní výhody bydlení v centru velkoměsta s bonusy novostavby, včetně parkování, předzahrádek a balkonů.

    09. 04.2024

  • Spánek na prvním místě Spánek na prvním místě
    Bydlení Design Luxus Praha

    Spánek na prvním místě

    Plnohodnotný spánek je dar, který si můžeme nadělit i my sami. Stačí pro něj vytvořit vhodné podmínky. Jednou z těch nejzásadnějších je vhodné lůžko. V showroomu Naty Naty společnosti Rosendahl s.r.o. lze vybírat z rozmanité škály nejen luxusních postelí nejlepších světových značek, ale také z veškerého kvalitního příslušenství vhodného do Vaší ložnice.

    16. 03.2024

Developed by MadFox design