Vítejte v lyžařském ráji Vítejte v lyžařském ráji

Vítejte v lyžařském ráji

20. 02.2023

Městečko Sankt Anton am Arlberg v rakouském Tyrolsku patří k vyhlášeným zimním střediskům. Hned vedle lanovky Galzigbahn přímo na sjezdovce se tyčí hotel Mooser, jehož hosté se s úžasem kochají nevšedním pohledem na velkolepou horskou scenérii.

Díky strmosti místních svahů si v této alpské oblasti přijdou na své zejména náročnější lyžaři. Navíc propojení se středisky, jako jsou Lech, Zürs či Zug, nabízí možnost okusit kilometry různých sjezdovek! Milovníci zimy si ovšem v Sankt Anton am Arlberg užijí nejen sportování, ale také zde naleznou bohatou nabídku aprés-ski zábavy.

Jedinečný výhled

Pro toho, kdo se chce ubytovat v srdci lyžařského ráje a mít sjezdovky doslova na dosah ruky, je hotel Mooser tou pravou volbou. Interiéru pokojů dominuje dřevo, které vytváří útulný dojem, a díky skutečnosti, že má zařízení pouze sedmnáct pokojů, nabízí příjemnou domácí atmosféru. Pomyslnou třešničkou na dortu je pohoštění ve stylové restauraci. Můžete si vychutnat vynikající speciality i koktejl na balkoně s vyhlídkou na zasněžený majestátní masiv.

Relax v hotelovém spa

Hosté mají k dispozici osobní skříňky pro své lyžařské vybavení, takže stačí po snídani vklouznout do vyhřátých lyžáků a hurá na svah, od nějž vás dělí jen dveře! A co podniknout večer? Nechte se hýčkat v hotelovém spa! Relaxujte ve venkovním vyhřívaném bazénu s masážními tryskami a vodopádem, anebo nechte odpočinout tělo i mysl v sauně, bio sauně, parní lázni či infrasauně.

Tipy:

Snídaně s výhledem na svah

V hotelu je vyhlášené aprés-ski Mooserwirt

Večerní procházka do Sankt Antonu

https://www.mooserhotel.at

Fotogalerie


Podobné články


  • Tisíce zážitků Tisíce zážitků
    Styl Luxus Hotel Restaurace Svět

    Tisíce zážitků

    Jedna z nejkrásnějších horských scenérií Dolomit se otevírá z italského městečka Ortisei. Fascinujícímu výhledu se můžete oddávat třeba z pohodlí skvěle hodnoceného hotelu Gardena Grödnerhof Hotel & Spa. Po tři generace jej vede rodina Bernardi, která své hosty hýčká perfektním servisem, skvělými službami a dokonalou kuchyní včetně michelinské restaurace Anna Stuben.

    08. 03.2024

  • Království golfu Království golfu
    Česko Sport Hotel

    Království golfu

    Hotel ESPLANADE SPA & GOLF RESORT nabízí nezaměnitelné vzrušení z hraní golfu pro začátečníky i zkušené hráče a zároveň relaxaci obohacenou o wellness a lázeňské procedury. Jedinečné spojení zážitků umožňuje umístění resortu v Mariánských Lázních a zároveň v nádherné přírodě, která dalo vzniknout hned několika oblíbeným golfovým hřištím.

    19. 02.2024

Developed by MadFox design