Velké zážitky Velké zážitky

Velké zážitky

11. 08.2021

Nádherná alpská příroda a dokonalé umístění jihotyrolského městečka Ortisei jsou už na první pohled dvě hlavní přednosti pětihvězdičkového Montchaletu. Hotel působí jako exkluzivní a privátní chata – a právě tak velké je také okouzlení z možností, které pobyt v něm přináší.

Půvab soukromí

Montchalet je ideální místo pro dovolenou, kterou chcete prožít v klidu a soukromí. Nabízí 16 prostorných elegantních apartmá tří hlavních kategorií s vlastními vířivkami, saunami a infrasaunami. Obklopí vás dokonalá harmonie moderního interiérového designu a útulné atmosféry okořeněná vůní čerstvého espressa z pokojového kávovaru. 

Tělo i duše

Starosti a napětí nechte v Alpách prostě vyvanout. Co se nerozplyne na čerstvém horském vzduchu, ve špičkově vybaveném hotelovém wellness určitě! Nechte se unášet skvělými pocity na vlnách bazénu s terapií barev, v sauně, v aromatizovaných sprchách nebo na ojedinělých lůžkách nurelax, která spojují mentální trénink s relaxací těla! Rozplývat se můžete i nad chutěmi vynikajících pokrmů dvou hotelových restaurací.

Skvělý golf

Pohybu si v Dolomitech užijete také spousty. Horské svahy můžete zdolávat po svých, na vypůjčeném horském či elektrokole. Chcete-li ale něco vskutku neobyčejného, využijte originální příležitost golfu na horské louce. Přirozeně s prvotřídní kvalitou trávníku. Jen 20 minut od hotelu Montchalet se nachází náročné golfové hřiště St. Vigil s famózními výhledy! Toužíte-li ale po ještě náročnějším terénu, naturální golfové hřiště najdete v Alta Badii, vzdálené zhruba 40 min.

https://www.montchalet.it

Fotogalerie


Podobné články


Developed by MadFox design