V Hotelu Seegarten vsadili na Kaldewei V Hotelu Seegarten vsadili na Kaldewei

V Hotelu Seegarten vsadili na Kaldewei

31. 03.2023

Chcete-li v malebné krajině Sauerlandu prožít nevšední dovolenou, navštivte Hotel Seegarten v Sundern. Tato prosklená chlouba televizního šéfkuchaře Olafa Baumeistera je příkladem vysoké úrovně kultury bydlení a stolování. Poznáte to i na designu koupelen, které obohacuje kvalita společnosti Kaldewei.

První přede všemi

Televizní hvězda dbala na to, aby architektura celého hotelu a jeho vybavení poskytly hostům maximální luxus. Dokladem je nejen 14 koupacích van Centro Duo, jež Hotel Seegarten nabízí jako velkou designovou novinku, ale především umyvadlové mísy Nueva z pera Wernera Aisslingera. Tyto nové umyvadlové mísy dokonce zakoupil hotel ještě před oficiálním zahájením prodeje. Ve 49 koupelnách je tak hosté Hotelu Seegarten budou moci ocenit jako první.

Nueva okouzluje jednoduchostí

Umyvadlové mísy Nueva z cenné smaltované oceli designéra Wernera Aisslingera okouzlují čistým, základním tvarem a výrazným přesazením kontur, což je předurčuje k tomu, aby se staly klasikou zítřka. K dovršení všeho získal jejich návrh koncem června 2022 ocenění Red Dot Award.

To nejbližší je nejlepší

„Zvláštností našeho hotelu Seegarten je, že se celý interiér snažíme vybavit regionálně a udržitelně. To se neuvěřitelně líbí nejen našim dodavatelům, ale samozřejmě také našim hostům, kteří milují příběhy, jež se za produkty skrývají,“ vypráví hrdě hoteliér Olaf Baumeister.

Nueva v hotelích i doma

Umyvadlové mísy Nueva s výrazným designem jsou vyrobeny z recyklovatelné smaltované oceli a jsou vhodné jak pro luxusní hotelové koupelny a wellness, tak i pro ty soukromé. Model je dostupný ve všech běžných sanitárních barvách i odstínech Coordinated Colours Collection. Nueva tak může již brzy propůjčit styl i vaší koupelně.

https://www.kaldewei.cz

Podobné články


Developed by MadFox design