Úžasný odpočinek u jezera Fuschlsee Úžasný odpočinek u jezera Fuschlsee

Úžasný odpočinek u jezera Fuschlsee

09. 08.2023

Salcbursko přitahuje v létě celý svět a není divu. Hlavní město Salcburk, které je zapsáno na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO, má co nabídnout. Letní Salcburské slavnosti – nejdůležitější divadelní, operní a koncertní událost na světě – jsou dostaveníčkem prvotřídních umělců.

Ale Mozartovo město má i překrásné okolí. Vyrazíte-li ze Salcburku po dálnici A1 směrem na Vídeň, ocitnete se za pouhých 30 minut v Solné komoře, v oblasti jezer. Jedno z nejkrásnějších a nejbližších je Fuschlsee, které patří k vyhledávaným prázdninovým destinacím.

Region nabízí bohatý program pro aktivní letní dovolenou: můžete se vydat na horskou túru nebo na pohodlnou procházku kolem jezera, vyrazit i na cyklistický výlet, ať už na elektrickém nebo normálním kole, nebo se věnovat vodním sportům. Golfisty nadchne nabídka dokonalých golfových hřišť – v bezprostředním okolí je jich jedenáct.

Arabella Jagdhof Resort

Nachází se přímo na březích tohoto čtyři kilometry dlouhého jezera. Jeho břehy nejsou příliš zastavěné, motorové čluny zakázané a všude kouzelná zákoutí, kde lze nerušeně odpočívat.

Resort se skládá ze tří částí – historického loveckého zámečku s restaurací, barem a pokoji, hlavní budovy Gutshaus s recepcí, obchůdkem s regionálními produkty, sály pro pořádání eventů a pokoji a budovy Hüttererhaus, ve které se nachází wellness a fitness centrum.

Pohádková gastronomie

V restauraci pro gurmety FUXBAU, která byla vyznamenána třemi čepicemi podle Gault & Millaua, kouzlí šéfkuchař Johannes Fuchs své lokální a francouzské speciality. Na rybách si hosté nejlépe pochutnají v přístavní restauraci Fischerei a hotelová restaurace CERVUS nabízí tradiční rakouskou kuchyni. Pro dokonalé zakončení večera je připraven „HALALI Bar“. Přesvědčí vás neobvyklým výběrem nápojů a středomořských pokrmů. A všude doprovází gastronomické zážitky nádherná kulisa hor s jezerem.

https://www.arabella-jagdhof.com

Podobné články


Developed by MadFox design