Townhousy v Šárce – nová etapa života  Townhousy v Šárce – nová etapa života

Townhousy v Šárce – nová etapa života

20. 04.2022

Místo zářící novou energií, i tak by se dal popsat Šárecký dvůr. A přitom zůstal v mnohém věrný kouzlu místa, jehož historie sahá staletí do minulosti. Historie se zde prolíná se současností a utvářet ji mohou i noví majitelé townhousů, které čekají na vizi šťastného domova svých budoucích majitelů.

Projekt vyvážené budoucnosti

Šárecký dvůr je developerský projekt, který vznikl renovací a dostavbou panského dvora nedaleko stanice metra Nádraží Veleslavín. V tichém místě jen kousek od Evropské třídy a na dosah přírodní rezervace Divoká Šárka vyrostl nevšední komplex starých a nových budov oceněný prvním místem  v prestižní evropské soutěži HOF Awards v kategorii nejlepší rezidenční projekt ve střední a jižní Evropě za rok 2019.

Townhousy

Jeho unikátnost vyniká zejména možností moderního bydlení v historických kulisách. Část citlivě zrekonstruovaných budov přetvořila společnost Crestyl v jedinečné townhousy – sedm velkolepě pojatých až třípodlažních bytů s impozantními klenutými stropy a útulnou předzahrádkou. Každý z nich je pro jeho budoucího majitele mimořádnou příležitostí vytvořit si své originální bydlení podle vlastních představ. Začít na místě zabydleném vlastní energií zcela novou etapu svého života. 

Podle vlastních představ

Zrekonstruované barokní prostory rozlehlých bytů jsou od společnosti Crestyl připravené v provedení Shell & Core, jež je základem pro další interiérové úpravy. V takovém zhotovení je i byt, kterým lze virtuálně projít na webu sareckydvur.cz. Klienti, kteří si jej budou chtít dotvořit neobyčejným designem s prvotřídní kvalitou zhotovení, mohou využít služeb ověřených špičkových interiérových studií, která objekty již dobře znají a dokážou individuální požadavky klientů zrealizovat v maximální kvalitě.

Kvalitní zázemí

Townhousy v Šáreckém dvoře mají pevné historické základy, dýchají však vizí bezstarostné budoucnosti. K dispozici je podzemní parkování a moderní technologie. Pohodlí, soukromí a bezpečí rezidentů celého komplexu zajišťuje nejen přirozená zábrana v podobě historické zdi, ale také recepce, jež je v provozu 24 hod. denně.

Okolí plné příležitostí

Velkou výzvou k budování nového domova a pohledu na svůj život je také samotná lokalita. V blízkosti Šáreckého dvora s townhousy se nachází veškerá občanská vybavenost, potěší rychlé spojení do centra města, ale i snadný výjezd z metropole či jen několikaminutový dojezd k letišti. Nejvýznamnějším přínosem lokality je však přírodní rezervace Divoká Šárka. Zázemí pro blahodárný odpočinek, sport na čerstvém vzduchu nebo vydovádění dětí. Místo pro načerpání nové energie pro život.

https://www.sareckydvur.cz

Fotogalerie


Podobné články


  • Stylové oživení Podskalí – VYŠEHRADSKÁ 33 Stylové oživení Podskalí – VYŠEHRADSKÁ 33
    Bydlení Česko Praha

    Stylové oživení Podskalí – VYŠEHRADSKÁ 33

    Nový developerský projekt Vyšehradská 33 v samotném srdci Prahy nabídne budoucím majitelům plný komfort moderního bydlení. Zrenovovaný klasicistní dům s citlivě dokomponovanou novostavbou ve vnitrobloku poskytne unikátní výhody bydlení v centru velkoměsta s bonusy novostavby, včetně parkování, předzahrádek a balkonů.

    09. 04.2024

  • Spánek na prvním místě Spánek na prvním místě
    Bydlení Design Luxus Praha

    Spánek na prvním místě

    Plnohodnotný spánek je dar, který si můžeme nadělit i my sami. Stačí pro něj vytvořit vhodné podmínky. Jednou z těch nejzásadnějších je vhodné lůžko. V showroomu Naty Naty společnosti Rosendahl s.r.o. lze vybírat z rozmanité škály nejen luxusních postelí nejlepších světových značek, ale také z veškerého kvalitního příslušenství vhodného do Vaší ložnice.

    16. 03.2024

Developed by MadFox design