Spolu s námi vítězí klienti Spolu s námi vítězí klienti

Spolu s námi vítězí klienti

13. 12.2020

Úspěšně prodat nemovitost tak, aby došlo ke vzájemné spokojenosti, může být někdy velmi náročný boj. Jak slastné je pak na jeho konci oslavit vítězství! K němu vás ale může dovést mnohem snazší cesta, pokud na ni přizvete správného odborníka. Jedním z těch velmi zkušených je pan Marek Frnda, projektový ředitel společnosti Victory Reality, jež své aktivity nedávno rozšířila ze Slovenska do České republiky.

Victory znamená vítězství. Kdo se díky vaší společnosti stává vítězem? Můžete nám Victory Reality blíže představit i s jejími dosavadními úspěchy?

Apartmány Trinity

Victory Reality je společnost, která garantuje profesionalitu a odbornost na trhu s nemovitostmi. Založili jsme ji s mým bratrem Róbertem v roce 2013. Na trhu s nemovitostmi se ale začala naplno realizovat až v roce 2018. Na Slovensku firma za 2,5 roku svojí působnosti na realitním trhu zrealizovala pronájmy nemovitostí v hodnotě cca 500 000 eur ročního pronájmu a prodejů nemovitostí v celkové hodnotě cca 15 000 000 eur. Co se týká úspěchů na Českém trhu, tak aktuálně pracujeme na vícero projektech v Krkonoších. Mnoho dalších projektů je ve fázi přípravy a k jejich spuštění by mělo dojít na začátku roku 2021. Jsme dynamická firma, a tak už jsme od zahájení činnosti prošli různými změnami. Poslední, a asi i největší změna, byl nový brand v letošním roce. I přes složité období jsme se rozhodli nezaostávat. Proměnu brandu jsme pojali jako nový vítr do plachet, aby klienti viděli, že jsme stabilním partnerem i v tomto náročném období. Victory skutečně znamená vítězství a spolu s námi vítězí i naši obchodní partneři a klienti.

 Před časem vaše firma expandovala ze Slovenska do Česka. Co vás k takovému kroku vedlo a chystáte expanzi i do dalších zemí?

S manželkou Klárkou a dětmi žiju v České republice. Na Slovensko jsem odjížděl jen na 3–4 dny v týdnu, což bylo dost náročné. Expanzi do Česka tedy beru jako přirozený vývoj, zvlášť když se sem začaly rozšiřovat naše projekty. V blízké době plánujeme expandovat také do Chorvatska se specializací na Dalmácii.

 Práce na realitním trhu není jednoduchá. Kde jste získal své bohaté znalosti a zkušenosti?

Od roku 2002 do roku 2007 jsem působil v manažerských pozicích ve společnosti OVB. Několikrát po sobě jsem se stal v oboru finanční zprostředkování nejlepším obchodníkem na Slovensku. Také jsem byl regionálním ředitelem Broker Consultingu, podnikal jsem na Slovensku, v Čechách, Chorvatsku a na Ukrajině... Zkušenosti jsem získával postupně praxí a také spoluprací s mentory. Díky jejich vedení jsem se vyvaroval zbytečných chyb. Nepodceňuji však ani samostu­dium, podle mě je velmi důležité. Účastnil jsem se rovněž stovek vzdělávacích seminářů. Na desítkách seminářů jsem pak ale také sám přednášel. Využívám rovněž platformu Network TwentyOne a stále spolupracuji s Amway. Díky této firmě se stále učím od největších podnikatelů světa, jak budovat vztahy a jak rozvíjet obchod.

 Můžete našim čtenářům přiblížit, v čem všem spočívá práce realitního makléře?

Makléř musí kompletně znát trh, na kterém působí, a měl by být schopen jej také správně vyhodnotit. Měl by se neustále vzdělávat jak osobnostně, tak i vědomostně. Každý obchod je jiný, a proto musí mít přehled o změnách a sledovat vývoj cen a změn v legislativě. Makléř má být pro klienta oporou a odborným garantem, který zaručí, že obchod proběhne v pořádku.

 Podle čeho bychom mohli jako zákazníci poznat špatného makléře? Které znaky jeho osobnosti, nebo práce by nás měly varovat? 

Hlavním problémem makléřů, kteří práci nevykonávají profesionálně, je slabá příprava. Neumí reagovat na otázky. S vidinou výdělku a rychle dokončeného obchodu jsou schopni poskytnout i zavádějící odpovědi. Hlavními znaky špatného makléře jsou nedochvilnost, nepřipravenost na otázky klienta, nedodržování dohodnutých termínů apod. Znaků je mnoho a věřím, že toto klienti dokážou vysledovat sami z chování a vystupování makléře.

 Na jakých projektech nyní ve Victory Reality pracujete a které vás čekají?

Vily na břehu Liptovské Mary

V současnosti realizujeme projekty v Krkonoších. Je to například projekt Rezidence 111, což budou luxusní loftové byty situované v centru Vrchlabí. Prodáváme také apartmány v Lánově u Vrchlabí. Jsou zajímavé i z toho důvodu, že je ­klienti budou také moci dát do správy hotelu, a ten je bude pronajímat turistům. V přípravě máme rovněž velký projekt prodeje luxusních vil na Slovensku, na břehu Liptovské Mary v obci Liptovská Sielnica. Jde o soubor luxusních staveb s vlastním přístupem do vody, úchvatným výhledem na Tatry a s interiérem kompletně zařízeným nadstandardním vybavením. Klienti se mají opravdu na co těšit.

Rezidence 111

 Mezi zajímavými projekty je také Fond kvalifikovaných investorů. Co si pod ním můžeme představit? Komu je přesně určený?

Je určen pro jakéhokoli kvalifikovaného investora a zaměřuje se na investice do seniorského bydlení v ČR a SK. Je to jedna z nejbezpečnějších možných forem správy financí klientů a akcionářů, kteří mohou přes fond investovat do nemovitostí.

 Vaše činnost je velmi košatá. Souvisí i s pojmem Inter Academy.

Projekt Inter Academy Czech Republic je fotbalová akademie pro mládež. Jde o výsledek našeho partnerství s klubem FC Internazionale Milano. Slavnostně jsme ji inaugurovali v Praze za přítomnosti viceprezidenta klubu Javiera Zanettiho v září 2019. Během celoroční činnosti akademie v Praze dáváme každému dítěti šanci rozvíjet se a trénovat v souladu s těmi nejvyššími technickými a etickými standardy Interu, a to ve známém domácím prostředí. Klademe silný důraz na předávání zkušeností a know-how místním trenérům, kteří na rozvoji mladých hráčů pracují. Navíc, v rámci projektu Inter Academy přináším všem dětem od 5 do 13 let průběhu letních prázdnin možnost vyzkoušet si naše tréninky a zažít neopakovatelné zážitky v kempech Inter Academy Camp. V létě 2021 organizujeme již 3. ročník týdenních kempů ve dvou turnusech, 5.–9. 7. 2021 ve Vrchlabí a 12.–16. 7. 2021 v Praze, formou denní docházky nebo pobytu včetně ubytování. Registrace do kempů Inter Academy Camp je spuštěný na www.interacademy.cz/camp2021

 Mnohé filmy zobrazují vysoce postavené manažery jako workoholiky. Je to také váš případ, nebo vyšetříte i dostatek volného času? Čím jej nejraději naplňujete?

Rozhodně nejsem workoholik, obklopuji se skvělými lidmi, mezi které mohu rozdělit práci. Víkendy tak trávím výlučně s rodinou a pravidelně si také během roku dělám čas na společné dovolené.

Dovolené jsou skutečně jedním z nejlepších způsobů, jak se odreagovat od náročné práce. 
Kam se rád jako turista vracíte?

Odreaguji se vždy na Makarské riviéře, ve francouzské Provence nebo v Toskánsku. Mezi naše oblíbená místa patří také Chateau Mcely tady v České republice. Je to absolutně okouzlující místo s fantastickým personálem.

https://www.victoryinvestments.cz/

Podobné články


  • Stylové oživení Podskalí – VYŠEHRADSKÁ 33 Stylové oživení Podskalí – VYŠEHRADSKÁ 33
    Bydlení Česko Praha

    Stylové oživení Podskalí – VYŠEHRADSKÁ 33

    Nový developerský projekt Vyšehradská 33 v samotném srdci Prahy nabídne budoucím majitelům plný komfort moderního bydlení. Zrenovovaný klasicistní dům s citlivě dokomponovanou novostavbou ve vnitrobloku poskytne unikátní výhody bydlení v centru velkoměsta s bonusy novostavby, včetně parkování, předzahrádek a balkonů.

    09. 04.2024

  • Spánek na prvním místě Spánek na prvním místě
    Bydlení Design Luxus Praha

    Spánek na prvním místě

    Plnohodnotný spánek je dar, který si můžeme nadělit i my sami. Stačí pro něj vytvořit vhodné podmínky. Jednou z těch nejzásadnějších je vhodné lůžko. V showroomu Naty Naty společnosti Rosendahl s.r.o. lze vybírat z rozmanité škály nejen luxusních postelí nejlepších světových značek, ale také z veškerého kvalitního příslušenství vhodného do Vaší ložnice.

    16. 03.2024

Developed by MadFox design